Flyttfirma Långedrag

Vi har flyttat i Långedragstrakterna sedan 1974.

Omdömen från tidigare flyttuppdrag

Lokal flytthjälp i Långedrag

Ska du flytta till/från Långedrag?

Vi på Lindome Flytt kan hjälpa dig med ett brett utval av flyttjänster för att förenkla projektet!

Vi kan erbjuda:
• Packning av flyttgods
•Demontering och montering
•Transportering av flyttgods
•Uppackning av flyttgods
•Magasinering av flyttgods

högsta kreditklass 2019
En hållbar flytt i Göteborg

Bohagsflytt Långedrag:

Vi hjälper dig oavsett om du har ett litet eller stort flyttlass i Långedrag med omnejd. Om du har mycket att flytta, eller du måste flytta långt, kommer vi gärna bort och ger dig en fast pris på flyttuppdrag. För att kunna ge korrekt offert på uppdraget måste vi veta exakt hur omfattande projektet är.

En flytt kan vara allt från några möbler – till ett helt lägenhetskomplex

Du behöver uppge var ifrån du ska flytta och var du ska flytta.  När vi levererar flyttgodset placeras allt där du önskar. Flyttpersonalen kan bistå med demontering och montering om det är önskeligt. Bara säg till innan så att vi är förberedda och tar med oss rätt material!

Kontorsflytt Långedrag

När ett firma flyttar är det viktigt att allt planeras in i minsta detalj. Denna processen planerar vi tillsammans noggrant i förväg så att det blir kostnadseffektiv och att ingen onödig produktivitetstid går till spillo. Exempelvis är en god metod att flytta på helgen så att de anställda kan komma tillbaka på måndagen till den nya arbetsplatsen och börja arbeta direkt.

Kontakta oss så hjälper vi er med råd och vägledning för den bästa lösningen för just eran verksamhet.

Företagsflytt/Kontorsflytt Kungälv

När ett företag ska flytta är effektivitet ofta ett viktigt ledord. Effektivitet är en av LFB’s specialiteter. Vi hjälper lokala firmor i Kungälv att flytta, både privata och offentliga företag. När du använder LFB så kan ni vara trygga på att vi hjälper er från början till slut utan krångel, från offert till faktura!

Vi hjälper firmor med demontering av kontorsutrustning såsom möbler, datorer, skärmar, skrivbord osv.  Vi monterar även upp allt på den nya arbetsplatsen efter era önskemål! Du kan lita på att flytten sker effektivt, snabbt & professionellt. Många företag frågar ofta om vi kan flytta på eftermiddagen eller helgerna för att minska spill av produktionstid. Kontakta oss om detta skulle vara aktuellt!

Möbler och utrustning som du inte längre behöver eller inte vill ta med till nya lokaler kan äntligen levereras med oss ​​och leverera det till ett lokalt återvinningscenter.

Magasinering Kungälv

Om du inte kan flytta in i det nya kontoret/huset på flyttdatumet kan vi erbjuda en trygg och säker magasineringslösning som tillåter dig att lagra ditt flyttgods i våra förråd. Vi förvarar dina ägodelar tills den dagen du ska flytta in!

Kontakt / Offert / erbjudande

Berätta kort vad vi kan hjälpa dig med

Företags- och privatflytt i hela storgöteborg