Flyttfirma Mölndal – Vi är Lindome Flytt!

Vi är det självklara valet för dig som söker flyttfirma i Mölndal eller övriga delar av Göteborgsregionen.

För en tryggare flytt

Din Flyttfirma Mölndal = Lindome Flyttningsbyrå!
Lindome Flyttningsbyrå är ett modernt familjeföretag som bistår med hjälp genom alla typer av flyttningar, stora som små. Vi står till tjänst när du behöver tillfällig bemanning under produktionstopp, personaluthyrning vid flyttstäd eller hjälp med RUT-avdraget – vilket är 50 procent på arbetskostnaden vid flyttstädning.

Vi bedriver även terminalverksamhet i våra lokaler i Mölndal. Här kan du magasinera såväl bohag som kontor under samma tak. Alla möbler förvaras i täta flyttboxar för att inget ska komma till skada.

Personalen består av expressarbetare, chaufförer, packmästare och lagerpersonal som ser till att dina tillhörigheter hanteras säkert.

Vi vill minska miljöpåverkan

Vi jobbar ständigt för att uppnå bättre miljömål. Samtliga fordon körs på miljövänlig biodiesel och rullar över hela Sverige för att hjälpa såväl företag som privatpersoner i nöd.

Flyttfirma i Mölndal som har varit inom branschen i mer än 40 år med samma ägare och fast personal med lång branscherfarenhet. Vi besiktar utan kostnad och lämnar offert efter era behov. Lindome Flyttningsbyrå är ett flyttföretag du kan lita på.

RUT-avdrag på flytten

Givetvis hjälper vi till med RUT-avdraget vid köp av flyttjänster.

Dessa tjänster ger dig rätt till RUT-avdrag:

Avdraget kan inte nyttjas på kostnaden för flyttbil, drivmedel, magasinshyra eller packmaterial.

Vi har ditt packmaterial

Behöver du flyttlådor av hög kvalitet? Då har du kommit helt rätt. Vi har material för allt som kan tänkas tillkomma inför flytten. Du kan köpa flyttgarderober, flyttkartonger, silkespapper och bubbelplast till ett bra pris. När det kommer till kartonger kan du välja att antingen köpa eller hyra.

Kartonger som tål hanteringen

Flyttlådor från oss håller högre kvalitet än de som vanligtvis säljs i butik. Kartongerna är tillverkade av tredubbel wellpapp för att göra dem extra stryktåliga. De är även anti-age behandlade för att underlätta stapling och transportering och går att hitta i tre olika storlekar.

Låt oss hjälpa dig

Flytten blir betydligt enklare om du använder flyttlådor av hög kvalitet. Hyr istället för att köpa om du vet med dig att samtliga kartonger är tomma inom tre månader. Kartongerna skickas direkt hem till dörren om så önskas. Det lönar sig att använda bra material.

Att flytta med vår flyttfirma

Privat formulär

DINA UPPGIFTER

Vi behöver veta var du bor någonstans för att kunna ger dig en mer exakt offert.

PrivatpersonFöretagUPPGIFTER OM DIN NUVARANDE BOSTAD

LägenhetRadhusVillaKontorMagasinAnnat
JaNej
JaJa, enbart porslinNej

UPPGIFTER OM DIN NYA BOSTAD

LägenhetRadhusVillaKontorMagasinAnnat
JaNej
JaJa, enbart porslinNej

Vill du att vi ringer up dig


031-99 67 15
info@lindomeflytt.com

Fyll i ditt telefonnummer så ringer vi up dig