Flyttfirma Mölndal

Vi har över 40 års erfarenhet av privatflyttar och bohagsflyttar i Mölndal.

Din flyttfirma i Mölndal

Lindome Flytt är din flyttfirma i Mölndal. I mer än 40 år har vi hjälpt Mölndalsbor flytta bohag och företag till nya adresser. Vår personal består av chaufförer, packmästare och lagerpersonal som ser till att dina tillhörigheter hanteras säkert. En kontaktperson lyssnar på dina önskemål och tankar kring flytten och samordnar hela gänget. Låt oss bli din flyttfirma i Mölndal så får du en bekymmerslös flytt.
Medarbetare på Lindome Flytt i samband med en företagsflytt i Göteborg.

Omdömen – flytt

kontorsflytt i kungälv

Flyttfirma Mölndal - kontorsflytt

Att flytta ett företag eller kontor i Mölndal och området runtom kräver bra planering och effektiv hantering. Vi kan hjälpa dig att montera ner och sätta upp kontorsutrustning i din nya lokal. Vi har lång erfarenhet av att packa och packa upp möbler, datorer, skärmar och skrivbord, vilket gör flytten smidig. Vi kan även återställa dina gamla lokaler och återvinna eller sälja överflödiga möbler om du vill.

För att din verksamhet ska flyta på så bra som möjligt erbjuder vi flyttar vi vid behov på eftermiddagar och helger. Kontakta oss för att hitta en lösning som passar din företagsflytt i Mölndal med omnejd.

Flyttfirma Mölndal - fler tjänster

Lindome Flytt erbjuder flera flyttjänster i Mölndal. Vi skräddarsyr en lösning som passar dig och du får allt samlat på en enda faktura. Välj om du vill ha ett rörligt eller ett fast pris – oavsett vilket du föredrar kan du vara säker på att flytten blir kostnadseffektiv och att inga dolda avgifter tillkommer. Här kan du läsa mer om några av våra flyttjänster i Mölndal.

Flyttstädning

Vi hjälper dig med ditt flyttstäd i Mölndal. Inte nog med att vi ser till att bostaden eller lokalen blir skinande ren – vi gör oss av med det som du inte vill ta med dig. Vi kör det du vill lämna till återvinning eller skänker bort det. Kontakta oss för ett rörligt eller fast pris på professionellt flyttstäd i Mölndal.

Magasinering

På vårt lager i Mölndal erbjuder vi magasinering av allt från flyttkartonger till stora, skrymmande tillhörigheter. Lagret är stort, fräscht, torrt och bevakat dygnet runt. Här kan du magasinera dina saker löpande eller under en bestämd tid, exempelvis mellan två bostäder. När du bokar flytthjälp hos oss kör vi självklart dina saker direkt till vårt lager i Mölndal utan några extra avgifter.

Tunga lyft

Behöver du hjälp med tunga lyft vid flytten? Vår flyttfirma är här för att underlätta din flytt genom att hantera de tunga och besvärliga föremålen åt dig. Vi har erfarenhet och utrustning för att säkert flytta allt från möbler till kassaskåp och pianon. Låt oss ta hand om de tunga lyften så att du slipper förstöra ryggen.

Material för packning

Vi erbjuder all sorts inpackning som du kan behöva vid din flytt, till exempel makulator, wellpapp, bubbelplast och självklart flyttlådor i olika storlekar för att göra din flytt så smidig som möjligt. Det finns både möjlighet till att låna och köpa kartonger inför din flytt.

Flytta 50% billigare

Vår flyttfirma i Mölndal hjälper dig som kund med RUT-avdraget. Eftersom arbetskostnaden i samband med flytt är berättigad till RUT-avdrag betyder det att packning, demontering, bärhjälp, uppackning och flyttstädning går att göra avdrag för. Vi sköter ansökan åt dig blir, det godkänt betalar du endast halva kostnaden av ursprungligt pris. Läs mer hos Skatteverket.

Flytthjälp Mölndal – begär pris

Begär en kostnadsfri offert från en trygg flyttfirma – pris på hela flytten, inga dolda avgifter.