Flyttfirma Lerum

Vi har flyttat i Lerumtrakterna sedan 1974.

Pålitlig flyttfirma Lerum

Välkommen till en pålitlig flyttfirma i Lerum! Lindome Flytt har bedrivit verksamhet här i över 40 år. Vi anordnar all slags flytthjälp åt både privatpersoner och företag och du kan alltid få ett fast pris på hela flytten. Dessutom erbjuder vi praktiska kringtjänster som gör proceduren enkel och effektiv.

Läs mer om våra tjänster för flytthjälp i Lerum nedan eller ring oss för att boka in ett besök direkt. Vi besöker dig på plats och ger dig en icke-bindande offert på hela din flytt. Lindome Flytt är din flyttfirma i Lerum!

Medarbetare på Lindome Flytt i samband med en företagsflytt i Göteborg.

Kundomdömen

kontorsflytt i kungälv

Kontorsflytt i Lerum

Att genomföra en företags- eller kontorsflytt i Lerum och omkringliggande områden kräver noggrann planering och effektivt genomförande. Vi kan hjälpa dig med att demontera kontorsutrustning och installera den på nytt i din nya lokal. Med vår omfattande erfarenhet av att packa och packa upp möbler, datorer, skärmar och skrivbord säkerställer vi en smidig flytt. Vi erbjuder även avflyttningsstädning av dina gamla lokaler samt att återvinna eller sälja överflödiga möbler om så önskas.

 

För att minimera störningar i din verksamhet utför vi vid behov flyttar på eftermiddagar och helger. Kontakta oss för att diskutera en skräddarsydd lösning för din företags- eller kontorsflytt i Lerum med omnejd.

Bohagsflytt / Privatflytt i Lerum

Lindome Flytt erbjuder pålitliga tjänster för alla typer av privat- och bohagsflyttar när du behöver flytthjälp i Lerum. Vi har gedigen erfarenhet och ser till att din flytt blir enkel och stressfri, oavsett hur stor eller liten den är. Varje flytt är unik och vi skräddarsyr våra tjänster efter dina behov. Vårt professionella team tar hand om dina ägodelar med stor omsorg och effektivitet, från noggrann packning till säker transport och uppackning. Med Lindome Flytt kan du känna dig trygg med att dina värdefulla tillhörigheter är i säkra händer.

privatflytt i kungälv göteborg

Flyttfirma Lerum - ytterligare tjänster

Flyttstädning

Genom vår samarbetspartner erbjuder vi även flyttstäd i Lerum. Priset på städningen är mycket fördelaktigt och du betalar smidigt via en samlad faktura. Dessutom har du en kontaktperson som samordnar både flytt och städ vilket gör processen enkel och tidseffektiv. Vi hjälper även till med flyttstäd av kontor i Lerum – så att du kan fokusera på din verksamhet medan vi löser det nödvändiga.

Magasinering

Söker du magasinering i Lerum? Vi erbjuder magasinering i Göteborg i vårt stora, fräscha lager. Dina saker är i tryggt förvar och fullt försäkrade här och självklart kan du lämna dem hos oss precis så länge du behöver. Vi tar hand om transporten hit.

Tunga lyft

Behöver du hjälp med tunga lyft vid flytten? Vår flyttfirma är här för att underlätta din flytt genom att hantera de tunga och besvärliga föremålen åt dig. Vi har erfarenhet och utrustning för att säkert flytta allt från möbler, kassaskåp, maskinflytt och pianon.

Material för packning

Vi erbjuder all sorts inpackning som du kan behöva vid din flytt, till exempel makulator, wellpapp, bubbelplast och flyttlådor i olika storlekar för att göra din flytt så smidig som möjligt. Du kan välja mellan att låna och köpa kartonger inför din flytt.

Flytta 50% billigare

Vi hjälper dig som kund med RUT-avdraget. Eftersom arbetskostnaden i samband med flytt är berättigad till RUT-avdrag betyder det att packning, demontering, bärhjälp, uppackning och flyttstädning går att göra avdrag för. Vi sköter ansökan åt dig, blir det godkänt betalar du endast halva kostnaden av ursprungligt pris. Läs mer hos Skatteverket.

Hör av dig om din flytt

Har du frågor king din flytt i Lerum? Skicka några rader om flytten i formuläret nedan, så återkommer vi med ett pris.