Flyttfirma Lerum

Vi har flyttat i Lerumtrakterna sedan 1974.

Pålitlig flytthjälp i Lerum

Välkommen till en pålitlig flyttfirma i Lerum! Lindome Flytt har bedrivit verksamhet här i över 40 år. Vi anordnar all slags flytthjälp och du kan alltid få ett fast pris på hela flytten. Dessutom erbjuder vi praktiska kringtjänster som gör proceduren enkel och effektiv.

Läs mer om våra tjänster för flytthjälp i Lerum nedan eller ring oss för att boka in ett besök direkt. Vi besöker dig på plats och ger dig en icke-bindande offert på hela din flytt. Lindome Flytt är din flyttfirma i Lerum!

Medarbetare på Lindome Flytt i samband med en företagsflytt i Göteborg.

Kundomdömen

Våra tjänster

Flyttstäd Lerum

Genom vår samarbetspartner erbjuder vi även flyttstäd i Lerum. Priset på städningen är mycket fördelaktigt och du betalar smidigt via en samlad faktura. Dessutom har du en kontaktperson som samordnar både flytt och städ vilket gör processen enkel och tidseffektiv. Vi hjälper även till med flyttstäd av kontor i Lerum – så att du kan fokusera på din verksamhet medan vi tar hand om det nödvändiga.

Kontorsflytt Lerum

Vi hjälper dig med din kontorsflytt i Lerum. Kontakta oss gärna för en kostnadsfri, icke-bindande offert nedan. Vid kontorsflytten flyttar vi datorskärmar och TV-skärmar på särskilda vagnar. Vi tar också god hand om skrivbord och annan kontorsutrustning.

Företagsflytt Lerum

Behöver du flytta en större eller mindre verksamhet ordnar vi även med företagsflytt i Lerum. Vi kan hjälpa dig med allt från nedmontering, maskinflytt, och avflyttningsstädning till återvinning och avyttring av större inventarier.

Magasinering Lerum

Söker du magasinering i Lerum? Vi erbjuder magasinering i Göteborg i vårt stora, fräscha lager. Dina saker är i tryggt förvar och fullt försäkrade här och självklart kan du lämna dem hos oss precis så länge du behöver. Vi tar hand om transporten hit.

Hör av dig om din flytt

Har du frågor king din flytt i Lerum? Skicka några rader om flytten i formuläret nedan, så återkommer vi med ett pris.