Mölnlycke

Din flyttfirma i Mölnlycke

Lindome flyttningsbyrå är ett familjeägt flyttföretag som utför alla typer av flyttningar, omfattande som lite mindre sådana. Vi kan hjälpa till om du behöver stöd med bemanning vid produktionstopp, hjälp med flyttstädning, eller råd gällande RUT-avdrag – vilket du kanske inte visste är 50 procent av arbetskostnaden vid flyttstäd.

Vi driver också terminalverksamhet. I våra lokaler kan du magasinera både kontor och bohag under samma tak. Möblerna förvaras i stora och täta flyttboxar som säkerställer att inget tar skada. Våra medarbetare utgörs av chaufförer, expressarbetare, packmästare och lagerpersonal som ser till att egendomen hanteras tryggt och säkert. Vi erbjuder flytt i Mölnlycke som du kan lita på.

Miljövänlig transportering

En stor del av vår målsättning är att minska miljöpåverkan. Detta gör vi bland annat genom att köra fordon på miljövänlig biodiesel och lämna skräp på godkända återvinningsstationer.

Vi kör över hela Sverige vare sig privatperson eller företag. Efter 40 år inom branschen med samma ägare erhåller vi fast personal med lång yrkeserfarenhet. Vi erbjuder flyttkartonger, packmaterial och pappgarderober till ett bra pris, som du kan välja att antingen köpa eller hyra – För att underlätta flytten såklart.

RUT-avdrag

Vi hjälper givetvis till med RUT-avdraget för att halvera kostnaden vid köp av flyttjänster.

Du kan nyttja förmånen på följande tjänster:

RUT-avdraget kan inte nyttjas på kostnader för magasinering, packmaterial, flyttbil eller drivmedel.

Kartonger och lådor

Behöver du flyttkartonger? Lugn, på Lindome Flyttningsbyrå hittar du det mesta som kan vara nödvändigt inför en flytt. Vi säljer flyttkartonger, flyttgarderober, bubbelplast och silkespapper. Du väljer själv om du vill köpa eller endast hyra flyttkartongerna. 

Stryktåligt material

Vid köp av flyttkartonger från oss får du material av högre kvalitet än de som vanligtvis säljs i butik. Kartongernas goda kvalitet beror på att de är tillverkade i tredubbel wellpapp, något både flyttpersonal och du själv drar nytta av under flytten. Kartongernas anti-glid behandling gör de lätta att hantera och de finns i tre storlekar. 

Gör det enkelt

Genom att använda kartonger av hög kvalitet blir flytten betydligt enklare. För att spara tid, kan vi även leverera materialet direkt hem till din dörr.

10 bra till anledningar att flytta med oss

Privat formulär

DINA UPPGIFTER

Vi behöver veta var du bor någonstans för att kunna ger dig en mer exakt offert.

PrivatpersonFöretag



UPPGIFTER OM DIN NUVARANDE BOSTAD

LägenhetRadhusVillaKontorMagasinAnnat




JaNej
JaJa, enbart porslinNej

UPPGIFTER OM DIN NYA BOSTAD

LägenhetRadhusVillaKontorMagasinAnnat




JaNej
JaJa, enbart porslinNej

Vill du att vi ringer up dig


031-99 67 15
info@lindomeflytt.com

Fyll i ditt telefonnummer så ringer vi up dig