Flyttfirma Mölnlycke

Vi har flyttat i Mölnlycke sedan 1974.

Flytthjälp i Mölnlycke

Vi är en flyttfirma i Mölnlycke som bistår med all typ av flytthjälp. När du väljer att anlita Lindome Flytt får du alltid ett fast pris, fullt försäkrad hantering samt miljövänlig transport. Dessutom kan du välja till flera smidiga tjänster till ett förmånligt pris – allt samlat på samma faktura och samordnat av en flyttexpert. Utöver flytthjälp i Mölnlycke kan vi bland annat erbjuda:
Medarbetare på Lindome Flytt i samband med en företagsflytt i Göteborg.

Omdömen från tidigare flyttuppdrag

kontorsflytt i kungälv

Kontorsflytt i Mölnlycke

Att flytta ett företag eller kontor kräver noggrann planering och effektiv genomföring. Vi kan hjälpa dig med att montera ner och installera kontorsutrustningen i din nya lokal. Med vår gedigna erfarenhet av att packa och packa upp möbler, datorer, skärmar och skrivbord, ser vi till att din flytt går smidigt. Vi erbjuder även att återställa dina gamla lokaler och kan hjälpa till med återvinning eller försäljning av överflödiga möbler.

För att minimera störningar i din verksamhet erbjuder vi flyttjänster på eftermiddagar och helger. Kontakta oss för att diskutera en skräddarsydd lösning för din företagsflytt i Mölnlycke och omnejd, så ser vi till att din verksamhet kan fortsätta utan avbrott.

Bohagsflytt / Privatflytt i Mölnlycke

Lindome Flytt är ditt pålitliga val för alla sorters flyttar i Mölnlycke, både för privatpersoner och bohag. Med vår omfattande expertis och erfarenhet ser vi till att din flytt blir enkel och problemfri, oavsett omfattning. Vi anpassar våra tjänster för att möta just dina behov, eftersom vi vet att varje flytt är unik. Våra erfarna flyttare hanterar dina ägodelar med största noggrannhet och effektivitet, från packning till säker transport och uppackning. Hos Lindome Flytt kan du lita på att dina tillhörigheter är i trygga händer.

privatflytt i kungälv göteborg

Fler flyttjänster i Mölnlycke

Flyttstädning

Många kunder väljer att även boka flyttstäd i Mölnlycke för den bostad eller lokal de lämnar. Flyttstäd är tungt och tidskrävande och att kunna lämna ifrån sig det frigör tid och energi till annat som är roligare, som att inreda det nya boendet till exempel. Vi erbjuder professionell flyttstädning Mölnlycke med omnejd. När du låter oss ta hand om hela projektet slipper du även en stor dela av planeringen, vilket brukar vara uppskattat.

Pianoflytt​

Vi har hjälpt mängder av kunder med deras pianoflytt i Mölnlycke genom åren. Utöver lång erfarenhet har vi den utrustning och råstyrka som behövs för att flytta orglar, flyglar och andra tunga saker utan risk för skador. Har du ett kärt gammalt piano som du vill ta med dig till din nya bostad? Tveka inte att kontakta oss för ett fast pris genom formuläret nedan. Du kan läsa mer om pianoflytt i Göteborg med omnejd här.

Magasinering

Vi erbjuder även magasinering i Mölnlycke, eller närmare bestämt i utkanten av Göteborg, där vårt stora lager ligger. Med hög säkerhet, fräscha lokaler och ordentliga förvaringslådor kan vi erbjuda dig riktigt trygg och bra magasinering i Göteborg till rätt pris – läs gärna mer om hur.

Material för packning

Vi erbjuder all typ av inpackning som du kan behöva vid din flytt, till exempel makulator, wellpapp, bubbelplast och självklart flyttlådor i olika storlekar för att göra din flytt så smidig som möjligt. Du kan välja mellan att låna och köpa kartonger inför din flytt.

Flytta 50% billigare

Vi hjälper dig som kund med RUT-avdraget. Eftersom arbetskostnaden i samband med flytt är berättigad till RUT-avdrag betyder det att packning, demontering, bärhjälp, uppackning och flyttstädning går att göra avdrag för. Vi sköter ansökan åt dig, blir det godkänt betalar du endast halva kostnaden av ursprungligt pris. Läs mer hos Skatteverket.

Få ett prisförslag

Skriv några rader om din flytt i Mölnlycke så återkommer vi med ett pris. Varmt välkommen med din förfrågan!