Flyttfirma Göteborg Hisingen

Flyttfirma på Hisingen sedan 1974.

Flytthjälp Hisingen

Hos oss får du trygg och effektiv flytthjälp på Hisingen. Lindome Flytt har under flera decennier varit verksamma som flyttfirma i Göteborg och stadsdelen Hisingen och kan erbjuda dig den hjälp du behöver. Oavsett om du flyttar hemifrån till ditt första studentboende eller om du ska göra en kontors- eller företagsflytt ser vi till att allt går lätt och smidigt.

Dessutom erbjuder vi fasta, rimliga priser där du i förväg kan se exakt vad du kommer att betala för vår flytthjälp när du flyttar från eller på Hisingen – välkommen att fylla i formuläret nedan.

Medarbetare på Lindome Flytt i samband med en företagsflytt i Göteborg.

Fler praktiska tjänster

Magasinering

Vi erbjuder trygg magasinering för dig som bor på Hisingen. Vårt lager är larmat och övervakat dygnet runt. Lokalerna är fräscha och dina prylar förvaras tryggt i stabila kartonger eller på pall utan risk för fukt eller konstig lukt.

Magasinet och dina saker är naturligtvis fullt försäkrade och du väljer själv hur länge du vill lagra dem. Läs mer om möjligheterna och begär ett pris på sidan Magasinering Göteborg.

Flyttstädning

Vi vill göra din flytt ännu enklare och erbjuder därför även professionell flyttstädning på Hisingen genom vår samarbetspartner. När du väljer att ta hjälp även med flyttstädet får du inte bara ett förmånligt paketpris, utan ett stressmoment mindre.

Se till att ha tid över till det som är roligt – att inreda din nya lokal eller bostad, boka flyttstädning på Hisingen genom Lindome Flytt! Skriv några rader i kontaktformuläret nedan så återkommer vi inom kort.

Så säger kunder om vår flyttfirma på Hisingen

Begär pris på flytten

Begär ett pris, eller skriv några rader. Vi återkommer inom kort!