Flyttfirma Hisingen

Flyttfirma på Hisingen sedan 1974.

Flytthjälp Hisingen

Hos oss får du trygg och effektiv flytthjälp på Hisingen. Lindome Flytt har under flera decennier varit verksamma som flyttfirma i Göteborg och stadsdelen Hisingen och kan erbjuda dig den hjälp du behöver. Oavsett om du flyttar hemifrån till ditt första studentboende eller om du ska göra en kontors- eller företagsflytt ser vi till att allt går lätt och smidigt.

Dessutom erbjuder vi fasta, rimliga priser där du i förväg kan se exakt vad du kommer att betala för vår flytthjälp när du flyttar från eller på Hisingen – välkommen att fylla i formuläret nedan.

Medarbetare på Lindome Flytt i samband med en företagsflytt i Göteborg.

Så säger kunder om vår flyttfirma på Hisingen

kontorsflytt i kungälv

Kontorsflytt på Hisingen

Att genomföra en företags- eller kontorsflytt på Hisingen eller andra områden kräver noggrann planering och effektivt genomförande. Vi hjälper dig att demontera och återmontera kontorsutrustningen i din nya lokal. Med vår långa erfarenhet garanterar vi till att allt går smidigt. Vi kan även återställa dina gamla lokaler och hantera återvinning eller försäljning av överflödiga möbler.

Det är viktigt för oss att din verksamhet kan flyta på. Därför flyttar vi vid behov kontor på eftermiddagar och helger för att undvika onödiga avbrott i verksamheten. Kontakta oss för att diskutera en skräddarsydd lösning för din företags- eller kontorsflytt på Hisingen med omnejd.

Bohagsflytt / Privatflytt på Hisingen

Lindome Flytt är din pålitliga partner för alla typer av privat- och bohagsflyttar på Hisingen när du behöver professionell flytthjälp. Med vår erfarenhet garanterar vi en smidig flytt, oavsett storlek. Vi förstår att ingen flytt är lik den andra och anpassar våra tjänster efter dina specifika behov. Vårt team hanterar dina ägodelar med stor försiktighet samtidigt som vi är effektiva. Vi hjälper er med allt från noggrann packning till säker transport och uppackning. Med Lindome Flytt kan du känna dig trygg i att ditt hem och dina värdefulla tillhörigheter är i säkra händer.

privatflytt i kungälv göteborg

Fler flyttjänster vi erbjuder

Flyttstädning

Vi vill göra det ännu enklare när du ska flytta och erbjuder därför även professionell flyttstädning på Hisingen genom vår samarbetspartner. När du väljer att ta hjälp även med flyttstädet får du inte bara ett förmånligt paketpris, utan ett stressmoment mindre.

Se till att ha tid över till det som är roligt – att inreda din nya lokal eller bostad, boka flyttstädning på Hisingen genom Lindome Flytt! Skriv några rader i kontaktformuläret nedan så återkommer vi inom kort.

Magasinering

Vi erbjuder trygg magasinering för dig som bor på Hisingen. Vårt lager är larmat och övervakat dygnet runt. Lokalerna är fräscha och dina prylar förvaras tryggt i stabila kartonger eller på pall utan risk för fukt eller konstig lukt.

Magasinet och dina saker är naturligtvis fullt försäkrade och du väljer själv hur länge du vill lagra dem. Läs mer om möjligheterna och begär ett pris på sidan Magasinering Göteborg.

Tunga lyft

Behöver du hjälp med tunga lyft under flytten? Vi på Lindome Flytt är här för att underlätta din flytt genom att vi tar hand om de tunga och besvärliga föremålen åt dig. Vi har lång erfarenhet av att säkert flytta allt från möbler till kassaskåp och pianon, låt oss ta hand om de tunga lyften.

Material för packning

Vi erbjuder all sorts inpackning som du kan behöva vid din flytt, till exempel makulator, wellpapp, bubbelplast och även flyttlådor i olika storlekar för att göra din flytt så problemfri som möjligt. Du kan välja mellan att låna eller köpa kartongerna inför flytten.

Flytta 50% billigare

Vi hjälper dig som kund med RUT-avdraget. Eftersom arbetskostnaden i samband med flytt är berättigad till RUT-avdrag betyder det att packning, demontering, bärhjälp, uppackning och flyttstädning går att göra avdrag för. Vi sköter ansökan åt dig, blir det godkänt betalar du endast halva kostnaden av ursprungligt pris. Läs mer om RUT-avdrag hos Skatteverket.

Begär en kostnadsfri offert

Begär ett pris, eller skriv några rader. Vi återkommer inom kort!