Flyttfirma Torslanda

Trygg flytthjälp i Torslanda sedan 1974.

Flyttfirma i Torslanda

Söker du en trygg och pålitlig flyttfirma i Torslanda med omnejd? Låt våra utbildade flyttkonsulter hjälpa till med din flytt! Med över 40 års erfarenhet i branschen har vi erbjudit privatpersoner och företag flytthjälp i Torslanda med framgångsrikt resultat. Vi ser till att ditt flyttlass transporteras säkert och tryggt i flyttbilen – från Torslanda till det nya boendet. När du anlitar Lindome Flytt får du alltid ett fast pris, fullt försäkrad hantering samt miljövänlig transport. Dessutom kan du välja till flera smidiga tjänster till ett förmånligt pris – allt samlat på en och samma faktura.

Medarbetare på Lindome Flytt i samband med en företagsflytt i Göteborg.

Tidigare omdömen

kontorsflytt i kungälv

Flyttfirma Torslanda - Kontorsflytt

Att genomföra en företags- eller kontorsflytt i Torslanda och andra områden kan vara en utmaning, men vi är här för att hjälpa till. Vi erbjuder professionell hjälp med nedmontering och återinstallation av kontorsutrustning i din nya lokal. Vårt erfarna team har gedigen kunskap om att hantera och packa upp möbler, datorer, skärmar och skrivbord.

Vi ser även till att dina tidigare lokaler återställs efter flytten och kan hjälpa till med återvinning eller försäljning av möbler du inte längre behöver.

För att minimera avbrott i din verksamhet kan vi genomföra flyttar på eftermiddagar och helger. Kontakta oss så skapar vi tillsammans en skräddarsydd lösning för din företags- eller kontorsflytt i Torslanda och omkringliggande områden.

Flyttfirma Torslanda - Privatflytt/Bohagsflytt

Lindome Flytt är din betrodda partner när du ska flytta i Torslanda, oavsett om det handlar om privat- eller bohagsflytt. Med vår omfattande erfarenhet och specialistkunskap ser vi till att din flytt blir smidig och problemfri, oavsett storlek eller komplexitet. Vi vet att varje flytt är unik och skräddarsyr våra tjänster för att passa dina specifika behov. Våra skickliga flyttare hanterar dina ägodelar med stor noggrannhet och effektivitet, från noggrann packning till säker transport och uppackning. Med Lindome Flytt kan du vara trygg i att dina värdefulla tillhörigheter är i säkra händer under hela flyttprocessen.

privatflytt i kungälv göteborg

Flyttfirma Torslanda - fler tjänster

Flyttstädning

Att flyttstäda är ett tidskrävande moment, som tar mycket tid från annat. Varför då inte överlåta arbetet till experterna? Vi på Lindome flytt erbjuder effektivt flyttstäd i Torslanda och omkringliggande områden. Oavsett om det är mycket som behöver städas, ser vi till att din bostad lämnas skinande ren efter flytt. Vi har hjälpt många kunder med flyttstäd genom åren, och strävar alltid efter att bli ditt förstahandsval när du vill boka flyttstädning i Torslanda.

Magasinering

Vi erbjuder även magasinering i Torslanda, eller närmare bestämt i utkanten av Göteborg, där vårt stora lager ligger. Med hög säkerhet, fräscha lokaler och ordentliga förvaringslådor kan vi erbjuda dig riktigt trygg magasinering i Göteborg till ett bra pris – läs gärna mer om hur.

Pianoflytt

Om du behöver hjälp med att flytta piano, orgel eller andra tunga föremål till din nya bostad? Låt oss på Lindome Flytt hjälpa dig med pianoflytt i Torslanda. Vi har lång erfarenhet av tunga lyft, och har den utrustning som krävs för att säkert och tryggt flytta föremål utan risk för skador. Oavsett om du har ett stort eller litet piano, kan du känna dig trygg med att det är i säkra händer hos oss. Läs mer om vår pianoflytt i Göteborg med omnejd. 

Material för packning

Vi tillhandahåller alla förpackningsmaterial du kan behöva vid din flytt. Detta inkluderar makulator, wellpapp, bubbelplast och flyttlådor i olika storlekar för att göra din flytt så enkel som möjligt. Du kan både låna och köpa kartonger från oss inför din flytt.

Flyttfirma Torslanda - flytta 50% billigare

Vår flyttfirma hjälper dig som kund med RUT-avdraget. Eftersom arbetskostnaden i samband med flytt är berättigad till RUT-avdrag betyder det att packning, demontering, bärhjälp, uppackning och flyttstädning går att göra avdrag för. Vi sköter ansökan åt dig, blir det godkänt betalar du endast halva kostnaden av ursprungligt pris. Läs mer hos Skatteverket.

Kontakt / Offert / erbjudande

Berätta kort vad vi kan hjälpa dig med