Flyttfirma Alingsås

Vi är din flyttfirma i Alingsås med över 50 års erfarenhet av privatflyttar och bohagsflyttar.

Flyttfirma Alingsås

Lindome Flytt är Alingsås flyttfirma nummer ett – åtminstone om man får tro våra nöjda kunder på orten. Vi har hjälp till med flytt i Alingsås i snart ett halvt sekel och är otroligt stolta över att bli anlitade av såväl den generation som är på väg att flytta hemifrån, som den generation som skalar ner sitt boende på äldre dar.

Det spelar ingen roll om du ska flytta inom Alingsås Kommun eller om du är på väg dit eller därifrån – låt oss bli din flyttfirma i Alingsås så får du många fina fördelar:

Medarbetare på Lindome Flytt i samband med en företagsflytt i Göteborg.

Omdömen från tidigare flyttuppdrag

kontorsflytt i kungälv

Kontorsflytt i Alingsås

Självklart hjälper vi även till med kontors- och företagsflytt i Alingsås – till, från, eller inom kommunen. Använd formuläret högst upp på sidan för att få en kostnadsfri offert utan köptvång på din företagsflytt i Alingsås.

Bohagsflytt / Privatflytt i Alingsås

Lindome Flytt är din betrodda partner för alla typer av privat- och bohagsflyttar när du behöver flytthjälp i Alingsås. Med vår omfattande erfarenhet och expertis garanterar vi en smidig och problemfri flytt, oavsett storlek. Varje flytt är unik för oss, och vi anpassar våra tjänster efter dina specifika behov. Vi hanterar dina ägodelar med omsorg och effektivitet, från packning till säker transport och uppackning. Med Lindome Flytt kan du vara säker på att ditt hem och dina värdesaker är i trygga händer.

privatflytt i kungälv göteborg

Fler flyttjänster i Alingsås

Flyttstädning

Det brukar vara välkommet att vi ordnar med flyttstäd i Alingsås. Möbler och utrustning som du inte längre behöver eller inte vill ha längre kan vi hjälpa dig att avyttra, återvinna, eller skänka bort. Därefter ser vi till att lokalen eller bostaden blir skinande ren och uppfyller alla krav för ett ordentligt flyttstäd.

Magasinering

Vi erbjuder även magasinering i Alingsås, eller närmare bestämt i utkanten av Göteborg, där vårt stora lager ligger. Med hög säkerhet, fräscha lokaler och ordentliga förvaringslådor kan vi erbjuda dig riktigt trygg och bra magasinering i Göteborg till ett bra pris – läs gärna mer om hur.

Tunga lyft

Behöver du hjälp med tunga lyft vid flytten? Vår flyttfirma är här för att underlätta din flytt genom att hantera de tunga och besvärliga föremålen åt dig. Vi har erfarenhet och utrustning för att säkert flytta allt från möbler till kassaskåp och pianon vilket minskar risken för skador och gör din flytt smidigare. Låt oss ta hand om de tunga lyften så att du slipper förstöra ryggen.

Material för packning

Vi erbjuder all sorts inpackning som du kan behöva vid din flytt, till exempel makulator, wellpapp, bubbelplast och självklart flyttlådor i olika storlekar för att göra din flytt så smidig som möjligt. Det finns både möjlighet till att låna och köpa kartonger inför din flytt.

Flytta 50% billigare

Vår flyttfirma i Alingsås hjälper dig som kund med RUT-avdraget. Eftersom arbetskostnaden i samband med flytt är berättigad till RUT-avdrag betyder det att packning, demontering, bärhjälp, uppackning och flyttstädning går att göra avdrag för. Vi sköter ansökan åt dig, blir det godkänt betalar du endast halva kostnaden av ursprungligt pris. Läs mer hos Skatteverket.