Flyttfirma Stenugnsund, Tjörn & Jörlanda​

Vi har över 40 års erfarenhet av privatflyttar och bohagsflyttar i Göteborg.

Pålitlig flytthjälp​

Lindome Flytt är din lokala flyttfirma i Stenungsund, Tjörn, Jörlanda och närliggande områden. Anlita oss när du vill ha flytthjälp du kan lita på. Vi besöker dig på plats för att ta fram en offert på hela flytten. Du får ett fast pris eller rörligt pris utifrån behov och vi har många smidiga tjänster som du kan välja till för att underlätta flytten. Det spelar ingen roll om du ska flytta ett helt företag eller bara byta bostad – vi hjälper dig hela vägen. Några av de flyttjänster vi kan erbjuda i området kring Tjörn, Jörlanda och Stenungsund är:

Medarbetare på Lindome Flytt i samband med en företagsflytt i Göteborg.

Kundrecensioner

Flyttfirma i Stenungsund, Jörlanda & Tjörn - våra tjänster

Flyttstädning

Vi erbjuder professionellt flyttstäd i Stenungsund och närliggande orter som Jörlanda. Många av våra kunder uppskattar att kunna frigöra tid och energi genom att låta oss ta hand om deras flyttstädning. Det frigör tid till annat som ofta känns roligare, som att fixa med den nya lägenheten eller lokalen. Dessutom får du ett bra pris och en samlad faktura när du anlitar oss för både flytt och flyttstädning.

Magasinering

Behöver du tillfällig eller långvarig magasinering i Stenungsund så har du möjlighet att förvara dina saker på vårt stora fräscha lager i Göteborg. Magasinering passar bra när du exempelvis flyttar till ett nytt boende tillfälligt och behöver någonstans att ställa dina möbler. Självklart hjälper vi dig att frakta dina saker till vårt lager i samband med flytten. Du väljer själv hur länge du vill ha dem kvar hos oss.

Tungflytt

Spar på ryggen och låt oss ta hand om all slags tungflytt i Stenungsund med omnejd. Vi har rätt utrustning, utbildning och styrka för att på ett tryggt och säkert sätt utföra tunga lyft och maskinflytt. Det spelar ingen roll om du ska flytta stora, tunga maskiner eller något som inte väger så mycket men ändå otympligt – vi hjälper dig med alla tunga eller skrymmande saker. Vi hjälper dig även med pianoflytt på Tjörn och i Stenungsundsområdet.

Packtillbehör

Hos Lindome flytt kan du köpa flyttlådor och packmaterial till bra priser. Vi använder lådor framtagna av SMF Flyttföretagen eftersom de är mycket stabila och går att använda flera gånger. Du är du välkommen att låna kartonger av oss i samband med flytten och vi kan även erbjuda packhjälp för dig som vill slippa det momentet.

Flytta 50% billigare

Vi hjälper dig som kund med RUT-avdraget. Eftersom arbetskostnaden i samband med flytt är berättigad till RUT-avdrag betyder det att packning, demontering, bärhjälp, uppackning och flyttstädning går att göra avdrag för. Vi sköter ansökan åt dig, blir det godkänt betalar du endast halva kostnaden av ursprungligt pris. Läs mer om RUT-avdrag hos Skatteverket.

Få pris på flytthjälp i Stenungsund, Jörlanda & Tjörn

Få ett fast pris på din bohagsflytt, kontorsflytt och företagsflytt i Jörlanda, Stenungsund och på Tjörn med omnejd.