Flyttfirma Hovås & Billdal

Vi har över 40 års erfarenhet av privatflyttar och bohagsflyttar i Göteborg.

Erfaren flyttfirma i Hovås

Vi har verkat som flyttfirma i Hovås och Billdaltrakterna i över 40 års tid. Vi kan hjälpa dig att flytta både lokalt, nationellt och till och med internationellt. Med lång erfarenhet vi hur vi tar oss an olika typer av flyttuppdrag – såväl stora som små. Vi har flyttbilar och rätt anpassad flyttutrustning som tillåter oss att flytta på ett smart och säkert sätt.

Hos oss får du dessutom alltid ett fast pris på hela flyttuppdraget. Anlita en trygg flyttfirma i Hovås och Billdal. Kontakta oss redan idag!

Medarbetare på Lindome Flytt i samband med en företagsflytt i Göteborg.

Omdömen från tidigare flyttuppdrag

kontorsflytt i kungälv

Kontorsflytt i Hovås & Billdal

Att flytta ett kontor kan vara en komplex process som kräver noggrann planering. Lindome Flytt, en erfaren flyttfirma i Göteborgsområdet, erbjuder omfattande tjänster för att underlätta din kontorsflytt. Med över 50 års erfarenhet av företagsflyttar ser vi till att din flytt går smidigt och utan onödiga avbrott i verksamheten.

Vi tar hand om allt från demontering och paketering av kontorsutrustning till transport och återmontering i de nya lokalerna.

Hos oss får du alltid en kostnadsfri besiktning och en fastpris offert, vilket garanterar full kostnadskontroll utan dolda avgifter. Vi använder miljövänliga transportalternativ och anpassar storleken på våra fordon för att minimera miljöpåverkan.

Kontakta oss för att diskutera dina specifika behov och få en skräddarsydd lösning för din företagsflytt.

Flyttfirma Hovås & Billdal - fler tjänster

Flyttstädning

Vi erbjuder även flyttstädning i Billdal och Hovåstrakterna. När du har lämnat din gamla bostad kan du luta dig tillbaka och vara trygg i vetskapen att vi tar hand om hela städprojektet.

Vi ser till att hela flyttprocessen blir smidig och bekymmersfri. Vi tar hand om varje detalj, från att rengöra ytor till att dammsuga, tvätta fönster och ta hand om golven. Genom att anlita oss för flyttstäd i Billdal kan du spara tid och energi, samtidigt som du kan vara trygg med att vi tar hand om allt det hårda arbetet åt dig.

Magasinering

Vi erbjuder även magasinering i Hovås & Billdal, eller närmare bestämt i utkanten av Göteborg, där vårt stora lager ligger. Med hög säkerhet, fräscha lokaler och ordentliga förvaringslådor kan vi erbjuda dig riktigt trygg och bra magasinering i Göteborg  till ett bra pris – läs gärna mer om hur.

Tunga lyft

Behöver du hjälp med tunga lyft när du ska flytta? Vår flyttfirma är här för att underlätta din flytt genom att hantera de tunga och besvärliga föremålen åt dig. Vi har erfarenhet och utrustning för att säkert flytta allt från möbler till kassaskåp och pianon. Låt oss ta hand om de tunga lyften.

Material för packning

Vi erbjuder ett brett utbud av förpackningsmaterial som underlättar din flytt. Våra produkter inkluderar makulator, wellpapp, bubbelplast och flyttlådor i olika storlekar för att säkerställa att din flytt blir så smidig och säker som möjligt. 

Du kan välja att antingen låna eller köpa kartonger inför din flytt, beroende på vad som passar dina behov bäst. Med vårt omfattande utbud av förpackningsmaterial garanterar vi att dina tillhörigheter skyddas effektivt under transporten.

Flytta 50% billigare

Vår flyttfirma hjälper dig som kund med RUT-avdraget. Eftersom arbetskostnaden i samband med flytt är berättigad till avdrag betyder det att packning, demontering, bärhjälp, uppackning och flyttstädning går att göra avdrag för. Vi sköter ansökan åt dig, blir det godkänt betalar du endast halva kostnaden av ursprungligt pris. Läs mer om RUT-avdrag hos Skatteverket.

Få ett prisförslag

Skriv några rader om din flytt så återkommer vi med ett prisförslag. Varmt välkommen att kontakta oss på Lindome Flytt – din flyttfirma i Hovås och Billdal!