Flyttfirma Kungälv

Vi är din flyttfirma i Kungälv med över 50 års erfarenhet av privatflyttar och bohagsflyttar.

Flytthjälp i Kungälv

Lindome Flyttningsbyrå har varit verksamma som flyttfirma i Kungälv med omnejd sedan starten 1974 och har hundratals nöjda kunder. Vi erbjuder dig trygg flytthjälp i Kungälv till och från hela Sverige. Oavsett om du flyttar inom Göteborgstrakterna eller längre bort ser vi till att flyttlasset kommer fram välbehållet och på utsatt tid.

Önskar du bekymmersfri flytthjälp i Kungälv till fast pris? Hör av dig till oss så kommer vi ut och gör en besiktning helt utan extra kostnad och utan köpförbindelser. Vi specificerar exakt vad som ingår så att du slipper tråkiga överraskningar och hjälper dig med rotavdraget om du vill. Dessutom kör vi alltid med rätt storlek på flyttbilen för att minska onödiga utsläpp och utgifter.

Vi arbetar för att du ska få så bra flytthjälp som möjligt och för att vi ska bli ditt förstahandsval när du ska välja flyttfirma i Kungälv.

Medarbetare på Lindome Flytt i samband med en företagsflytt i Göteborg.

Omdömen från tidigare flyttuppdrag

kontorsflytt i kungälv

Kontorsflytt i Kungälv

En företagsflytt eller kontorsflytt i Kungälv eller andra områden kräver god planering och effektivt utförande. Du kan få hjälp med att skruva ner och demontera kontorsutrustningen och med att installera den på nytt i din nya lokal. Vi har lång erfarenhet av att packa och packa upp möbler, datorer, skärmar, skrivbord och liknande. Vi ombesörjer även återställning av era lokaler efter utflytt och kan återvinna eller sälja överblivna möbler om ni önskar.

Det är viktigt för oss att din verksamhet kan flyta på. Därför flyttar vi vid behov kontor, lokaler, företag, butiker och verkstäder på eftermiddagar och helger för att undvika onödiga produktionsavbrott. Kontakta oss om du vill veta mer, så tar vi tillsammans fram en unik lösning för din företagsflytt eller kontorsflytt i Kungälv med omnejd.

Bohagsflytt / Privatflytt i Kungälv

Lindome Flytt är din pålitliga partner för alla typer av privat- och bohagsflyttar i Kungälv. Vår expertis och erfarenhet säkerställer en smidig och bekymmersfri flyttprocess, oavsett omfattning. Vi förstår att varje flytt är unik och anpassar våra tjänster efter dina specifika behov. Vårt team av professionella flyttare hanterar dina ägodelar med största omsorg och effektivitet, från noggrann packning till säker transport och uppackning. Med Lindome Flytt kan du känna dig trygg i att ditt hem och dina värdefulla tillhörigheter är i goda händer.

privatflytt i kungälv göteborg

Fler flyttjänster i Kungälv

Flyttstädning

Det brukar vara välkommet att vi ordnar med flyttstäd i Kungälv. Möbler och utrustning som du inte längre behöver eller inte vill ha längre kan vi hjälpa dig att avyttra, återvinna, eller skänka bort. Därefter ser vi till att lokalen eller bostaden blir skinande ren och uppfyller alla krav för ett ordentligt flyttstäd.

Magasinering

Vi erbjuder även magasinering i Kungälv, eller närmare bestämt i utkanten av Göteborg, där vårt stora lager ligger. Med hög säkerhet, fräscha lokaler och ordentliga förvaringslådor kan vi erbjuda dig riktigt trygg och bra magasinering i Göteborg – läs gärna mer om hur.

Flytta med 50% RUT-avdrag

Vår flyttfirma i Kungälv hjälper dig som kund med RUT-avdrag. Eftersom arbetskostnaden i samband med flytt är berättigad till RUT-avdrag betyder det att packning, demontering, bärhjälp, uppackning och flyttstädning går att göra avdrag för. Vi sköter ansökan om RUT-avdrag åt dig blir det godkänt betalar du endast halva kostnaden av ursprungligt pris. Läs mer om RUT-avdrag hos Skatteverket.

Kontakta oss för offert på flytthjälp i Kungälv

Berätta kort vad vi kan hjälpa dig med

Flyttoffert

Jag är eller representerar:

Jag flyttar från:

Uppgifter om nuvarande adress:

Finns hiss?

Eventuell våning

Önskas packningshjälp?

Jag flyttar till:

Uppgifter om din nya bostad:

Finns hiss?

Eventuell våning

Önskas packningshjälp?

Jag flyttar från:

Uppgifter om nuvarande adress:

Finns hiss?

Eventuell våning

Önskas packningshjälp?

Jag flyttar till:

Uppgifter om din nya bostad:

Finns hiss?

Eventuell våning

Önskas packningshjälp?

Vi flyttar från:

Uppgifter om nuvarande adress:

Finns hiss?

Eventuell våning

Vi flyttar till:

Uppgifter om er nya adress:

Finns hiss?

Eventuell våning

Flyttoffert

F