Kungsbacka

Trygg flytt i Kungsbacka

Lindome Flyttningsbyrå AB är ett modernt familjeföretag som hjälper till med alla typer av flyttar, omfattande som lite mindre. Vi hjälper till med ett brett spektrum av flyttjänster som: emballering, magasinering, bohagsflytt, packhjälp och företagsflytt. Vi står till tjänst när du är i behov av tillfällig bemanning vid produktionstopp, behöver personal för flyttstäd eller hjälp med RUT-avdraget – vilket dessutom är 50 procent på arbetskostnaden vid flyttstädning.

Vi bedriver även terminalverksamhet, så att du kan magasinera såväl bohag som kontor under ett och samma tak. Samtliga möbler förvaras i täta flyttboxar, på så vis kommer inget till skada under förvaringen.

Personalen består av chaufförer, packmästare, expressarbetare och lagerpersonal som säkerställer att dina tillhörigheter hanteras säkert. Vi är en flyttfirma ni kan lita på.

Vägen till bättre miljömål

Vi är en flyttfirma i Kungsbacka som är miljöcertifierade och jobbar för att minska miljöpåverkan. Fordonen som används vid flytt körs på miljövänlig biodiesel och rullar över hela Sverige för att hjälpa såväl företag som privatpersoner i nöd. Vi kör till godkända återvinningsstationer för att lämna skräp.

Företaget har varit verksam inom branschen i över 40 år med samma ägare och personal som besitter lång erfarenhet av flytt.

Flyttfirma Kungsbacka – Beställ flyttning med RUT-avdrag

Våran flyttfirma kan givetvis hjälpa till med RUT-avdraget när du köper flyttjänster i Kungsbacka.

Följande tjänster ger dig rätt till RUT-avdrag:

Avdraget kan ej nyttjas på kostnaden för flyttbil, drivmedel, packmaterial eller magasinshyra.

Vi fixar packmaterialet till din flytt i Kungsbacka

Om du behöver du flyttlådor av hög kvalitet så har du kommit helt rätt. Hos vår flyttfirma hittar du material för alla behov. Du kan köpa flyttgarderober, flyttkartonger, silkespapper och bubbelplast till bra pris. När det kommer till kartonger kan du välja att antingen köpa eller hyra, du bestämmer själv vilket.

Kartonger som tål att hanteras

Flyttlådorna håller högre kvalitet än de som vanligtvis säljs i butik. Materialet är tillverkat i tredubbel wellpapp för att klara av diverse hantering. Kartongerna är anti-age behandlade för att underlätta transportering och stapling samt går att hitta i tre olika storlekar.

Hög kvalitet lönar sig

Flytten i Kungsbacka blir betydligt enklare med ordentligt flyttmaterial. Vet du med dig att kartongerna kommer vara tomma efter tre månader kan du hyra flyttlådor istället för att köpa dem. Vi skickar materialet direkt hem till dörren så slipper du åka och hämta allt på egen hand.

Att flytta med Lindome Flyttningsbyrå

Vi..

Privat formulär

DINA UPPGIFTER

Vi behöver veta var du bor någonstans för att kunna ger dig en mer exakt offert.

PrivatpersonFöretagUPPGIFTER OM DIN NUVARANDE BOSTAD

LägenhetRadhusVillaKontorMagasinAnnat
JaNej
JaJa, enbart porslinNej

UPPGIFTER OM DIN NYA BOSTAD

LägenhetRadhusVillaKontorMagasinAnnat
JaNej
JaJa, enbart porslinNej

Vill du att vi ringer up dig


031-99 67 15
info@lindomeflytt.com

Fyll i ditt telefonnummer så ringer vi up dig