Flyttfirma Kungsbacka

Flytthjälp i Kungsbacka sedan 1974.

Trygg flyttfirma i Kungsbacka​

Planerar du en flytt i Kungsbacka ska du höra av dig till oss på Lindome Flyttningsbyrå. Vi har bedrivit flyttfirma i Kungsbacka med omnejd i över 40 år. Hos oss får du den flytthjälp du behöver, när du behöver den. Vi erbjuder kostnadsfri besiktning av bohag och företag och fast pris på hela flytten. Få en trygg och skräddarsydd flytt på dina villkor, vi hjälper mig med bland annat följande i Kungsbacka:
Medarbetare på Lindome Flytt i samband med en företagsflytt i Göteborg.

Kundomdömen

Ytterligare flytthjälp

Företags- & Kontorsflytt

När du ska flytta ditt företag eller står inför en kontorsflytt i Kungsbacka kan du få hjälp av oss att planera och genomföra flytten med minimalt produktionsavbrott. Vi kommer ut och besiktigar din verksamhet och du får ett fast pris av oss på hela flytten. Du väljer själv vilka delar du vill ha hjälp med, exempelvis maskinflytt, nedmontering och avflyttningsstäd.

Vi vet hur viktigt det är att undvika avbrott i verksamheten, därför kan vi även utföra företags- och kontorsflytt på helger och kvällar vid behov. Kontakta oss idag, så kommer vi ut till ditt företag i Kungsbacka och tar fram en smidig flyttlösning.

Magasinering Kungsbacka

Behöver du hyra lager i Kungsbacka? I vårt stora, fräscha lager i Mölndal, en kort bilresa från stan,  magasinerar vi både bohag och inventarier. Vi ser till att allt är ordentligt packat och skyddat, och självklart ordnar vi även med transporten.

Har du saker du vill bli av med så hjälper vi dig att lämna dessa till välgörenhet eller återvinning – vissa inventarier kan vi även avyttra för dig. När du väljer Lindome Flyttningsbyrå för flytthjälp och magasinering i Kungsbacka får du tid över att fixa med din nya bostad eller lokal medan du tryggt låter oss sköta resten. Läs mer om hur vi kan hjälpa dig med magasinering vid flytt.

Hör av dig om din flytt

Beskriv vad du ska flytta och vart – till, från eller inom Kungsbacka?