Bohagsflytt Göteborg

Vi har över 40 års erfarenhet av privatflyttar och bohagsflyttar i Göteborg.

Medarbetare på Lindome Flytt i samband med en företagsflytt i Göteborg.

Trygg bohagsflytt i Göteborg

Vi hjälper dig med din bohagsflytt när du ska flytta från en bostad till en annan. Oavsett om du behöver hjälp med enstaka möbler eller ska flytta ett helt bohag så är dina saker i trygga händer hos oss – vi har utfört bohagsflytt & privatflytt i Göteborg med omnejd sedan 1970-talet.

Sedan dess har vi under en och samma ägare byggt upp ett familjeföretag som stoltserar med ovanligt nöjda kunder. Med fler än 200 omdömen ligger vi stadigt på 4,8 av 5 i betyg hos reco.se och jobbar kontinuerligt för att alltid ge bästa service.

Anlita oss för privatflytt i Göteborg med omnejd, du också! Ring oss eller skicka in en offertförfrågan för att få ett fast pris på din bohagsflytt.

Bohagsflytt göteborg - Därför ska du välja oss

Det finns flera anledningar till att välja just Lindome Flytt som din flyttfirma i Göteborg. Här är några av fördelarna du får när du låter oss ta hand om din bohagsflytt:

Välj mellan rörligt eller fast pris

Oavsett vilken typ av pris du vill ha så redovisar vi i förväg exakt vilka priser som gäller för vad så att du slipper tråkiga överraskningar när fakturan på bohagsflytten kommer.

Känn dig bekväm med hanteringen

Våra flyttare har lång erfarenhet och tar sig an varje uppdrag med stor yrkesstolthet. Ditt hem och dina saker är fullt försäkrade under hela din bohagsflytt.

Få tydlig rådgivning om rutavdraget

Vi håller oss uppdaterade om rutavdraget och vet exakt vilka avdrag som går att göra och inte när du ska flytta. Vi ser till att du får rätt rutavdrag på din bohagsflytt.

Du får en klimatsmart bohagsflytt

Lindome Flytt har högt satta miljömål. Vi kör miljöfordon och väljer flyttbil efter storleken på just din privatflytt för att undvika onödiga resor och utsläpp. Vi kör det som du inte längre behöver till godkänd återvinningscentral.

Privatflytt Göteborg - Tilläggstjänster

Du kan välja till flera tjänster. I samband med en bohagsflytt är det mycket som ska fixas med och det kan vara skönt att låta din flyttfirma ta hand om en del saker utöver själva transporten. Läs mer om vad du kan få hjälp med nedan och kontakta gärna oss om du har några frågor.

Flyttstädning

Slipp den tråkiga delen av din privatflytt och låt oss ta hand om din flyttstädning i Göteborg när bostaden har tömts på saker.

Packning

Vi har tagit fram bra flyttkartonger som du kan köpa eller hyra av oss under en bohagsflyttning. Läs mer under Packmaterial.

Förvaring

Flyttar du tillfälligt till en mindre bostad kan vi hjälpa dig med förvaring. Vi erbjuder magasinering i Göteborg till rätt pris.

Tunga saker

Spar på krafterna vid flytten. Undvik tunga lyft och ta hjälp av oss för att flytta tunga saker så att du fokusera på din nya bostad utan ryggont.

Tunga pianon

Har du ett kärt gammalt piano du vill ha med dig när du flyttar, eller ska du kanske köpa ett nytt? Vi tar hand om din pianoflytt.

Flyttbil i stor modell från Lindome Flytt

Bohagsflytt Göteborg – Pris

Har du frågor kring kostnad för bohagsflytt? För att få ett pris på privatflytt i Göteborg kan du begära en kostnadsfri offert under ”Privatflytt”. Varmt välkommen kontakta oss med din förfrågan!

Företags- och privatflytt i Göteborgsområdet