Bohagsflytt

Bohagsflytt för stora och små hem

Välkommen att höra av dig till oss när du ska flytta. Vi erbjuder bohagsflytt som passar alla typer av hem vare sig du har familj med barn och djur, eller är ensamstående.

Vi kan hjälpa dig med det mesta som har med flytten att göra. Du kan ta del av personaluthyrning för flyttstäd. Magasinering för såväl långvarig som kortvarig förvaring och givetvis stöttar vi dig när det kommer till RUT-avdraget. Vår terminalverksamhet finns placerad i Mölndal där kunder från Göteborg, Mölnlycke, Kungsbacka och Landvetter lagrar sina tillhörigheter. Dina möbler förvaras i täta flyttboxar som försäkrar att inget kommer till skada.

Företaget består av expressarbetare, packmästare, chaufförer och lagerpersonal som säkerställer att flytten är trygg från packning, lastning, städning, magasinering och till sist lämning på den nya adressen.

Vi är ingen vanlig flyttfirma

Lindome Flyttningsbyrå är en miljöcertifierad flyttfirma och jobbar ständigt för att minska miljöpåverkan. Detta bidrar vi med genom att bland annat köra våra fordon på miljövänlig biodiesel och lämna avfall på godkända återvinningsstationer.

Företaget har flyttat bohag i över 40 år. En och samma ägare har hållit täten vilket också medfört att vi besitter fast personal med lång erfarenhet. Vi flyttar alla typer av bohag och säljer packmaterial för en enklare flytt.

Underlätta flytten med rejält packmaterial

Söker du efter lådor av hög kvalitet inför flytten? Du har kommit alldeles rätt. Vi har allt du kan tänkas behöva inför adressbytet. Vi säljer diverse packmaterial som flyttkartonger, flyttgarderober, bubbelplast och silkespapper. Vad gäller kartonger kan du välja att antingen köpa eller hyra dessa.

Stryktåliga kartonger som klarar hanteringen

Det positiva med att köpa eller hyra packmaterial från oss är att materialet är tåligt och håller högre kvalitet än de du hittar i butik. Anledningen beror på att kartongerna är tillverkade i tredubbel wellpapp som är anti-glid behandlad. Det förenklar flytten både för oss men framförallt dig själv. Kartongerna finns i tre olika storlekar.

Att använda packmaterial från oss gör förenklar flytten. Det lönar sig även i längden eftersom du slipper åka och hämta materialet själv – Ja, vi kör det direkt hem till dörren.

Det där med RUT-avdrag

Givetvis kan vi hjälpa till med RUT-avdraget för att halvera kostnaden vid köp av flyttjänster. Du kan inte nyttja avdraget på kostnader för magasinering, flyttbil, drivmedel eller packmaterial. Däremot får du använda förmånen på dessa tjänster.

Flytt du kan lita på

Vi flyttar alla typer av bohag i Göteborg med omnejd. Du är varmt välkommen att kontakta oss oberoende av vilka behov du har. Vi besiktar kostnadsfritt och lämnar offert baserat på dina behov. Vi finns tillgängliga under hela processen, om du vill, för komplett flytthjälp. Kontakta oss för bohagsflytt i Göteborg, Mölnlycke, Mölndal eller Kungsbacka.

 

Representerar du ett företag? Läs mer om företagsflytt här!

Privat formulär

DINA UPPGIFTER

Vi behöver veta var du bor någonstans för att kunna ger dig en mer exakt offert.

PrivatpersonFöretagUPPGIFTER OM DIN NUVARANDE BOSTAD

LägenhetRadhusVillaKontorMagasinAnnat
JaNej
JaJa, enbart porslinNej

UPPGIFTER OM DIN NYA BOSTAD

LägenhetRadhusVillaKontorMagasinAnnat
JaNej
JaJa, enbart porslinNej

Vill du att vi ringer up dig


031-99 67 15
info@lindomeflytt.com

Fyll i ditt telefonnummer så ringer vi up dig