Flyttfirma Högsbo

Vi har flyttat i Högsbotrakterna sedan 1974.

Omdömen från tidigare flyttuppdrag

Bohagsflytt i Högsbohöjd?

Då har du kommit till rätt sida! Att flytta beskrivs av många som tungt, tröttsamt, tidskrävande och stressigt. Därför väljer många Högsbo-bor att anlita Lindome Flyttningsbyrå AB för flyttprojektet. Vi erbjuder en professionell flytt som innebär att flytten sker snabbt, enkelt och kostnadsefffektivt! Perfekt för dig som vill använda din tid till att förbereda starten i din nya bostad.
Medarbetare på Lindome Flytt i samband med en företagsflytt i Göteborg.
kontorsflytt i kungälv

Tunghantering - Konsten att flytta piano, kassaskåp, vapenskåp och tyngre föremål i Högsbo

Vi på Lindome Flyttningsbyrå AB har flyttat i Göteborg och Högsbotrakterna sedan 1974 och hjälper gärna dig att flytta snabbt och säkert till en konkurrenskraftigt pris. Våra utbildade flyttkonsulter är redo att hjälpa dig med flytten oavsett distans och storlek. Vi täcker hela Västra Götalandsregionen och kan efter avtal köra längre distanser!

Att flytta innebär normalt sätt mycket tunga lyft och många logistiska utmaningar. Att flytta innebär vanligtvis tunga lyft, men med hjälp av LFB undviker du att slita på ryggen och allt planerande. Fyll ut kontaktformuläret nedan så återkommer vi inom 24h med en gratis offert!

Nedmontering, Montering & Emballering i Högsbo​

Vi kan hjälpa dig att emballera ditt flyttgods på ett transportsäkert sätt! Om du vill packa själv, ger vi dig mer än gärna råd på hur packningen kan utföras på säkras sätt. Vi kan även rådgiva dig med val av flyttmaterial såsom flyttlådor, bubbelplast etc. Vi är lösningsorienterade när det kommer till vilken utsträckning du önskar att involvera LFB i. Om du vill att vi ska hjälpa dig med lite av emballeringen eller allt så kan vi skräddarsy en plan som passar ju dina behov!

privatflytt i kungälv göteborg

Fler flyttjänster i Högsbo

Flyttstädning

Det brukar uppskattas att vi ordnar med flyttstäd i Högsbo. Möbler och utrustning som du inte längre behöver eller inte vill ha kan vi hjälpa dig att få bort. Därefter ser vi till att lokalen eller bostaden blir ordentligt rengjord och uppfyller alla krav för ett ordentligt flyttstäd.

Magasinering

Vi på Lindome Flytt hjälper dig även med magasineringen. Du kan på ett tryggt sätt kan magasinera möbler, elektronik och annat flyttgods under en period. Vi förvarar ditt flyttgods till förnuftiga priser!  Kontakta oss så ger vi dig ett pris baserat på antalet kvm du tror du behöver.

Flytta 50% billigare

Vi hjälper dig som kund med RUT-avdraget. Eftersom arbetskostnaden i samband med flytt är berättigad till RUT-avdrag betyder det att packning, demontering, bärhjälp, uppackning och flyttstädning går att göra avdrag för. Vi sköter ansökan åt dig, blir det godkänt betalar du endast halva kostnaden av ursprungligt pris. Läs mer om RUT-avdrag hos Skatteverket.

Kontakt / Offert / erbjudande

Berätta kort vad vi kan hjälpa dig med

Företags- och privatflytt i hela storgöteborg