Flyttfirma Högsbo

Vi har flyttat i Högsbotrakterna sedan 1974.

Omdömen från tidigare flyttuppdrag

Bohagsflytt i Högsbohöjd?

Då har du kommit till rätt sida! Att flytta beskrivs av många som tungt, tröttsamt, tidskrävande och stressigt. Därför väljer många Högsbo-bor att anlita Lindome Flyttningsbyrå AB för flyttprojektet. Vi erbjuder en professionell flytt som innebär att flytten sker snabbt, enkelt och kostnadsefffektivt! Perfekt för dig som vill använda din tid till att förbereda starten i din nya bostad.

högsta kreditklass 2019
En hållbar flytt i Göteborg

Tunghantering - Konsten att flytta piano, kassaskåp, vapenskåp och tyngre föremål i Alingsås

Vi på Lindome Flyttningsbyrå AB har flyttat i Göteborg och Högsbotrakterna sedan 1974 och hjälper gärna dig att flytta snabbt och säkert till en konkurrenskraftigt pris. Våra utbildade flyttkonsulter är redo att hjälpa dig med flytten oavsett distans och storlek. Vi täcker hela Västra Götalandsregionen och kan efter avtal köra längre distanser!

Att flytta innebär normalt sätt mycket tunga lyft och många logistiska utmaningar. flyttningsuppgift innebär vanligtvis tunga lyft och logistikutmaningar. Med hjälp av LFB undviker du att slita på ryggen och allt planerande. Fyll ut kontaktformuläret nedan så återkommer vi inom 24h med en gratis offert!

Nedmontering, Montering & Emballering i Högsbo

Vi kan hjälpa dig att emballera ditt flyttgods på ett transportsäkert sätt! Om du vill packa dig själv, ger vi dig mer än gärna råd på hur packningen kan utföras på säkras sätt. Vi kan även rådgiva dig med val av flyttmaterial såsom flyttlådor, bubbelplast etc. Vi är lösningsorienterade när det kommer till vilken utsträckning du önskar att involvera LFB i. Om du vill att vi ska hjälpa dig med lite av emballeringen eller allt så kan vi skräddarsy en plan som passar ju dina behov!

Magasinering Högsbo

Lindome Flytt driver en terminalverksamhet. Detta gör att våra kunder på ett tryggt sätt kan magasinera möbler, elektronik och annat flyttgods under en period. Vi förvarar ditt flyttgods till förnuftiga priser!  Kontakta oss så ger vi dig ett pris baserat på antalet kvm du tror du behöver.

Kontakt / Offert / erbjudande

Berätta kort vad vi kan hjälpa dig med

Företags- och privatflytt i hela storgöteborg