Magasinering Göteborg

Magasinera möbler, bohag och inventarier tryggt vid flytt

Flytt och magasinering i Göteborg

Hos Lindome Flytt får du hjälp med både flytt och magasinering i Göteborg till ett förmånligt pris. På vårt lager vid Lackarebäcksmotet i Mölndal kan du hyra plats så länge du behöver. Att kombinera flytt med magasinering underlättar ofta flytten väldigt mycket. När vi har hämtat upp dina saker kör vi helt enkelt det som inte ska med till din nya bostad eller lokal till vårt lager.

Medarbetare från Lindome Flytt bär utrustning vid en kontorsflytt.

Magasinera möbler

När du ska magasinera möbler, kläder och annat som är tillverkat av textil, skinn eller liknande material är det extra viktigt att lagermiljön är torr, uppvärmd och hygienisk. När du bokar flytt och magasinering i Göteborg hos Lindome Flytt kan du vara säker på att dina tillhörigheter är i tryggt förvar – både miljömässigt och ur säkerhetssynpunkt.

Vi har gedigna säkerhetsrutiner på plats vad gäller lås, larm, övervakning och försäkring. Dessutom erbjuder vi stadiga kartonger för förvaring av mindre saker och säkra pallplatser för möbler och större sakers som ska magasineras.

Varför välja vårt lager?

Nyfiken på att veta mer om vad magasinering är och hur du kan förvara möbler mellan två flyttar? Läs vår artikel om att förvara bohag.

Kundomdömen

Magasinering Göteborg – Pris

Kontakta oss gärna för mer information och för att få ett pris för magasinering i Göteborg. Vi sköter all typ av förvaring av möbler, bohag eller inventarier på vårt lager i Göteborg.

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Kryssrutor