Tunga Lyft & Maskinflytt

Över 40 års erfarenhet av tunghantering

Tunga lyft i Göteborg – Experter på tunghantering

Behöver du hjälp med tunga lyft i Göteborg behöver du bara lyfta telefonen så löser vi resten. Vi är experter på att flytta tunga saker och har hanterat mängder med otympliga prylar – allt från kassaskåp till industrimaskiner. Du får också hjälp med saker som kanske inte är så tunga men ändå bökiga att flytta av någon anledning. Vi anpassar arbetet efter varje unik flytt.

Våra medarbetare har all den kunskap, erfarenhet, utrustning och råstyrka som krävs för att på ett tryggt sätt kunna utföra riktigt svår tunghantering. Dessutom är vi förutseende och uppmärksamma på eventuella problem som kan uppstå för att undvika olyckor och skador.

Medarbetare från Lindome Flytt bär utrustning vid en kontorsflytt.
högsta kreditklass 2019
En hållbar flytt i Göteborg

Proffsig maskinflytt nära dig

En maskinflytt bjuder ofta på flera utmaningar. Dels eftersom maskinerna är så otympliga och tunga, dels för att de ofta är dyra och tar tid att ersätta eller laga om något skulle gå fel. Dessutom kan det bli dyrt att behöva avbryta produktionen om flytten drar ut på tiden.

Vi har lång erfarenhet av att maskinflytt i Göteborg med omnejd. Vi är mycket noga med både planering och genomförande så att vi undviker onödiga produktionsavbrott och skador. Anlita oss för att flytt av tunga maskiner så slipper ni oroa er för krångel och oförutsedda kostnader!

Tunga lyft med varsam hantering

Vi sköter alla tunga lyft med tungan rätt i mun och ser till att även de allra tyngsta sakerna hanteras varsamt. Det är av allra yttersta vikt för oss att du som kund blir 100% nöjd med flytten – oavsett storlek. Förutom tunghantering, maskinflytt och transport hjälper vi dig även med andra relaterade tjänster som:

Få offert på tunga lyft eller maskinflytt

Berätta kort vad vi kan hjälpa dig med

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Kryssrutor