Tung/Maskinflytt

Tunga lyft Göteborg? – Inga problem för oss!

När du ska flytta och behöver hjälp med att flytta ett kassaskåp, piano, en värmepump eller annat liknande, som kräver en större insats, så kan du höra av dig till oss på Lindome Flytt.

Tunghantering omfattar allt som är tungt, bökigt och otympligt att flytta. Våra medarbetare erhåller dock all den kunskap, erfarenhet och utrustning som krävs för att problemet ska lösas. Vi besitter både den fysiska styrkan och de verktyg som krävs för att utföra ett tungt lyft. Dessutom är vi förutseende och uppmärksamma på eventuella problem som kan uppstå, det är mycket viktigt för att undvika olyckor.

Man kan kort och gott säga att vi är specialister på tunga lyft och andra svårhanterliga moment. Vi anpassar arbetet efter varje unik flytt.

Vikten av noggrannhet

Vi packar och emballerar tillhörigheterna ordentligt för att inget ska ta skada under transporten. Vid hantering av tunga lyft säkerställer vi att tillhörigheterna kommer fram hela och i oskadat skick. Vi bedömer vilken utrustning och hur mycket personal som behöver vara på plats, efter detta kommer vi med ett rimligt kostnadsförslag.

Alla kunder är viktiga för oss, oavsett vilka behov just du har. Förutom tunga lyft kan vi även hjälpa till med transport och magasinering för bästa möjliga service.

Lindome flytt – För alla flyttar i Göteborg med omnejd

Med utgång från Göteborg, arbetar vi över hela landet och hjälper till med alla former av flyttar oavsett om det är privat, företag, förening eller organisation som söker oss. Efter 40 år med tunga lyft inom flyttbranschen, med samma ägare, fast personal och lång erfarenhet kan vi garantera att alla kunder får ta del av en pålitlig flytt.

Hjälp med tunga lyft Göteborg?

Lindome flyttningsbyrå AB är det självklara valet för dig som bor i Göteborg och Kungsbackaregionen men även för dig som är bosatt någon annanstans i Sverige. Hör av dig till en kompetent flyttfirma och slipp oroa dig för krångel eller onödigt höga kostnader.

Privat formulär

DINA UPPGIFTER

Vi behöver veta var du bor någonstans för att kunna ger dig en mer exakt offert.

PrivatpersonFöretagUPPGIFTER OM DIN NUVARANDE BOSTAD

LägenhetRadhusVillaKontorMagasinAnnat
JaNej
JaJa, enbart porslinNej

UPPGIFTER OM DIN NYA BOSTAD

LägenhetRadhusVillaKontorMagasinAnnat
JaNej
JaJa, enbart porslinNej

Vill du att vi ringer up dig


031-99 67 15
info@lindomeflytt.com

Fyll i ditt telefonnummer så ringer vi up dig