Om oss

Flytt med erfarenhet och servicekänsla

Lindome Flyttningsbyrå är en flyttfirma i Göteborg med lång erfarenhet – vi har hjälpt privatpersoner och företag med stora och små flyttar sedan 1970-talet. och kan alla aspekter inom flyttbranschen. Vi är ett familjeföretag som vill kombinera det stora företagets kapacitet och effektivitet med det lilla företagets närhet och personlighet.

För att nå våra högt ställda kvalitetsmål arbetar vi enligt följande punkter:

Lindome Flytts ägare vid en av sina flyttbilar

Leveranssäkra transportlösningar

Vi arbetar alltid hårt för att erbjuda kundanpassade och leveranssäkra transportlösningar och lagringsmöjligheter. Hos oss bestämmer du som kund vilken hjälp du vill ha – vi kan erbjuda en komplett tjänst där vi packar, lastar, transporterar, lossar och packar upp eller bara delar av den, som själva transporten.

Våra medarbetare har breda kompetenser: chaufförer, expressarbetare, packmästare och lagerpersonal som ser till att alla tillhörigheter hanteras säkert.

Säkerhet och trygghet i fokus

  • Omtanke om personalen. Vi arbetar alltid målmedvetet för att arbetet ska vara tryggt och säkert. Utbildning, friskvård och hjälp till rökavvänjning är tre steg som är viktiga för att nå dessa mål.

  • Trafiksäkerhet i fokus. När vi är ute och kör med våra flyttfordon håller vi alltid hastighetsbegränsningar, använder bilbälte och är självklart alltid nyktra och drogfria.

  • Auktoriserad medlem i SMF. Genom vårt medlemskap i Svenska Möbeltransportörers Förbund säkerställer vi att du som kund har maximal trygghet kring allt som rör din flytt. Vi är dessutom ISO-certifierade.