Flyttfirma Fjärås

Vi har över 40 års erfarenhet av privatflyttar och bohagsflyttar i Fjärås.

Trygg flytthjälp i Fjärås

Mycket att tänka på inför flytten? Lägg all onödig stress bakom dig och anlita oss för flytthjälp i Fjärås. Lindome Flytt är din lokala flyttfirma i Fjärås, Billdal och omkringliggande områden. Vi har bistått fjäråsbor med flytthjälp i över 40 års tid, med både stora och små flyttuppdrag. Vi erbjuder fast pris på hela flytten, så att du slipper oväntade utgifter på slutfakturan. Dessutom tillhandahåller vi smidiga kringtjänster som gör processen både enkel och effektiv. Vi strävar alltid efter att bli ditt förstahandsval när du ska välja flyttfirma i Fjärås.

Medarbetare på Lindome Flytt i samband med en företagsflytt i Göteborg.

Kundomdömen

högsta kreditklass 2019
En hållbar flytt i Göteborg

Fler flyttjänster

Kontorsflytt & företagsflytt

Hos oss kan du även få hjälp med kontorsflytt eller företagsflytt i Fjärås. Oavsett om du har mycket eller lite att flytta, tar vi hand om hela flyttuppdraget. Förutom att hjälpa dig med hela flyttlasset, ser vi även till att skruva ner och demontera kontorsutrustningen och installera den på nytt i din nya lokal. Vi har lång erfarenhet av att packa ned och packa upp möbler, datorer, skärmar, skrivbord och liknande. Med Lindome Flytt kan du känna dig trygg med att flytten löper på effektivt och smidigt – så att ni slipper onödiga produktionsavbrott i verksamheten.

Kontakta oss om du vill veta mer, så tar vi tillsammans fram en skräddarsydd lösning för din kontorsflytt eller företagsflytt i Fjärås med omnejd.

Kontakt / Offert / erbjudande

Berätta kort vad vi kan hjälpa dig med