Flyttfirma Särö

Vi har över 40 års erfarenhet av privatflyttar och bohagsflyttar i Särö.

Erfaren flyttfirma i Särö

Vi är en pålitlig flyttfirma i Särö som arbetar med flytthjälp runt om i hela Särötrakterna. Med lång erfarenhet i bagaget har vi framgångsrikt hjälpt Säröbor med olika flyttprojekt under mer än 40 års tid. Inget uppdrag är för stort för oss – oavsett vilken typ av flytthjälp du behöver är vi är redo att hugga i när du behöver vår assistans.
Medarbetare på Lindome Flytt i samband med en företagsflytt i Göteborg.
kontorsflytt i kungälv

Smidig flytthjälp​ i Särö

Genom att anlita oss kan du välja mellan ett brett urval av flyttjänster, och hitta ett alternativ som överensstämmer med dina önskemål. Vi kommer hem till dig och gör en helt kostnadsfri besiktning utan extra kostnad och utan köpförbindelser. Vårt högsta mål är att bli ditt förstahandsval när du ska välja flyttfirma i Särö, därför ser vi till att din flytt blir precis så som du vill ha den.

I vår flyttjänst ingår:

Omdömen från tidigare flyttuppdrag

Fler flyttjänster i Särö

Bohagsflytt

Boka en heltäckande och prisvärd bohagsflytt på Lindome Flytt. Vi tar hand om hela bohaget åt dig och ser till att det kommer fram tryggt och säkert till nya bostaden. Det spelar ingen roll om du har ett stort eller litet flyttlass – vi ger dig alltid ett fast pris på hela uppdraget. Vår flyttpersonal bistår gärna med hjälp av montering och demontering av möbler om så önskas.

Kontorsflytt

Att flytta kontor kan vara krävande och ta mycket tid. När du bokar kontorsflytt hos Lindome Flytt garanterar vi en smärtfri flytt som flyter på smidigt och enkelt. Överlåt hela arbetet till oss – och lägg fokus på att komma i ordning i ditt nya kontor. Vi tar hand om hela projektet från start till mål och anpassar oss enligt dina önskemål. Få kostnadsfri offert på hela uppdraget.

Flyttstädning

Det brukar vara välkommet att vi ordnar med flyttstäd. Möbler och utrustning som du inte längre behöver eller inte vill ha längre kan vi hjälpa dig att avyttra, återvinna, eller skänka bort. Därefter ser vi till att lokalen eller bostaden blir skinande ren och uppfyller alla krav för ordentligt flyttstäd.

Magasinering

Vi erbjuder även magasinering i Särö, eller närmare bestämt i utkanten av Göteborg, där vårt stora lager ligger. Med hög säkerhet, fräscha lokaler och ordentliga förvaringslådor kan vi erbjuda dig riktigt trygg och bra magasinering i Göteborg – läs gärna mer om hur.

Flytta 50% billigare

Vi hjälper dig som kund med RUT-avdraget. Eftersom arbetskostnaden i samband med flytt är berättigad till RUT-avdrag betyder det att packning, demontering, bärhjälp, uppackning och flyttstädning går att göra avdrag för. Vi sköter ansökan åt dig, blir det godkänt betalar du endast halva kostnaden av ursprungligt pris. Läs mer hos Skatteverket.

Kontakt / Offert / erbjudande

Berätta kort vad vi kan hjälpa dig med