Företagsflytt & kontorsflytt Göteborg

Vi är din lokala expert på företagsflyttar i Göteborg sedan 1974.

Lång erfarenhet av företagsflyttar i Göteborg

Ska ditt företag flytta och byta lokaler? Hos oss får du hjälp med din kontorsflytt i Göteborg med omnejd. Det är mycket att tänka på när ett helt kontor ska flyttas och då är det extra skönt att veta att era kontorsmöbler och inventarier är i trygga händer.

Lindome flytt är en flyttexpert som har tagit hand om mängder av företagsflyttar och kontorsflyttar i Göteborg sedan 1970-talet. Vi ser till att flytten går smidigt och snabbt så att det nya kontoret kan tas i bruk utan avbrott i arbetet.

Medarbetare på Lindome Flytt i samband med en företagsflytt i Göteborg.
Medarbetare från Lindome Flytt bär utrustning vid en kontorsflytt.

Företagsflytt Göteborg

Du som inte bara ska flytta ett kontor, utan kanske en hel butik, verkstad, industri, eller någon annan verksamhet får självklart också hjälp med din företagsflytt i Göteborg och området runtomkring.

Vi tar hand om hela flyttprojektet så att arbetet snabbt kan återgå till det vanliga. Vi gör gärna en kostnadsfri besiktning där vi kommer ut och tittar på vad som ska flyttas. Om du vill får du därefter ett fast pris på hela din företagsflytt i Göteborg så att du har full koll på kostnaderna.

Varför välja oss för kontorsflytt eller företagsflytt?

Vi månar om våra kunder och är stolta över att så många väljer att anlita oss när de ska flytta – oavsett om det gäller kontorsflytt, företagsflytt eller bohagsflytt. Vi får ofta höra från våra kunder att de uppskattar att vi är både trevliga och transparenta, samt att vi levererar en professionell flyttupplevelse.

Få gratis offert – Vi gör en kostnadsfri besiktning på plats – helt utan köptvång.

Få ett fast pris – Du får ett fast pris där allt är specificerat och garanterat utan dolda avgifter.

Minimera avbrott i arbetet – Vi anpassar företagsflytten enligt dina önskemål så att avbrott i verksamheten minimeras.

Trygg flytt till, från och inom Göteborg – Vi tar hand om din företagsflytt oavsett om den ska ske till, från eller inom Göteborg.

Mindre miljöavtryck – Vi transporterar dina saker i en bil med miljövänligare drivmedel. Dessutom anpassar vi alltid storleken på bilen så att vi kör så få kilometer som möjligt. Vi undviker också att transportera mer luft än nödvändigt.

Flera tjänster på en faktura – Vi hjälper dig med allt du behöver inför, under och efter din företagsflytt: flyttstäd, magasinering, tunga lyft, demontering, montering, packning och packmaterial.

Få full försäkring – Vi innehar alla de försäkringar och certifikat du kan förvänta dig av en professionell och pålitlig flyttfirma. Dina saker är i trygga händer hos oss – under hela företagsflytten.

Trevligt bemötande – Du är viktig för oss och vi bemöter dig alltid med respekt och lyhördhet. Alla från småföretagare till stora industrier är välkomna att anlita oss.

Våra tilläggstjänster vid företagsflyttar​

Flyttstädning

När du lämnar en hyreslokal ska du göra en avflyttningsstädning. Har företaget funnits i samma lokaler under en längre tid kan det arbetet bli både tungt och tidskrävande.

Det är mycket som ska rensas och göras rent efter företagsflytten och det kan vara skönt att slippa göra allt själv. Låt oss ta hand om din avflyttningsstädning och fokusera på din nya lokal i stället.

Magasinering

Magasinering spelar en viktig roll i processen för företagsflytt, särskilt när det gäller större företag med omfattande inventarier. Under en företagsflytt i Göteborg kan det vara nödvändigt att tillfälligt lagra möbler, dokument och annan utrustning på ett säkert och tillgängligt ställe.

Detta blir särskilt relevant när de nya lokalerna inte är redo för omedelbar inrättning eller om det finns en period av överlappning mellan att lämna de gamla lokalerna och flytta in i de nya. Lindome Flytt erbjuder säker och smidig förvaring för ditt företag.

Återvinning

Lindome Flytt erbjuder hållbar flyttning – vi rensar ut kvarvarande inventarier och skräp från lokalen när det som ska flyttas har flyttats. Vi kan även hjälpa dig med försäljning av möbler och annan utrustning.

Saker som blir över men som går att använda skänker vi till hjälporganisationer. Övriga rester och skräp lämnar vi till återvinning på godkända anläggningar. Anlita oss på Lindome för en miljövänlig företagsflytt.

Flyttbil i stor modell från Lindome Flytt

Har du speciella önskemål kring din kontorsflytt?

Varje företagsflytt är unik och kan medföra särskilda behov och önskemål. Oavsett om det gäller specifika tidsramar, hantering av känslig utrustning, eller speciella krav för packning och transport, är vårt team redo att anpassa sig efter dina behov.

Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för att möta just dina förväntningar. Det kan innebära allt från att planera flytten utanför normala arbetstider för att minimera störningar i den dagliga verksamheten, till specialhantering av teknisk utrustning eller konfidentiella dokument. Dessutom kan vi assistera med demontering och montering av möbler.

Om du har särskilda önskemål eller frågor kring din kontorsflytt i Göteborg, tveka inte att dela med dig av dessa till oss. Vår målsättning är att din företagsflytt ska bli så smidig och bekymmersfri som möjligt.

Förbered din företagsflytt

Att vara väl förberedd inför en företagsflytt är av yttersta vikt för att säkerställa en smidig övergång till den nya adressen. Genom att ordna och avsluta allt som rör det gamla kontoret på ett effektivt sätt, kan du se till att din verksamhet snabbt kommer igång på den nya platsen.

Viktiga detaljer såsom att anmäla flyttning av företagets telefonabonnemang, avsluta befintliga avtal för el eller gas, samt se till att posten eftersänds, är centrala steg i denna process. Dessa moment kan verka triviala, men är avgörande för att undvika onödiga avbrott.

Detaljerna i förberedelsen är vad som skapar grunden för en lyckad företagsflytt. Genom att noggrant hantera dessa aspekter kan du fokusera på det som är mest betydelsefullt – att återuppta och främja din verksamhet i de nya lokalerna.

Det är också viktigt att inte glömma bort att göra en officiell anmälan om företagsflytten till Skattemyndigheten. Genom att ta hand om dessa viktiga steg säkerställer du en problemfri start på din nya adress.

Få offert på kontorsflytt i Göteborg

Klicka på knappen nedan och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för en kostnadsfri besiktning av verksamheten som ska flyttas. Du får sedan ett prisförslag på din kontorsflytt eller företagsflytt i Göteborg, sedan väljer du själv om du vill anlita oss.