Kontorsflytt & Företagsflytt Göteborg

Trygg kontorsflytt och företagsflytt 

Kontorsflytt Göteborg

Ska ditt företag byta lokaler? Här får du hjälp med din kontorsflytt i Göteborg med omnejd. Det är mycket att tänka på när ett helt kontor ska flyttas och då är det extra skönt att veta att era kontorsmöbler och inventarier är i trygga händer. Lindome flytt har tagit hand om mängder av olika företags kontorsflytt i Göteborg sedan 1970-talet. Vi ser till att flytten går smidigt och snabbt så att det nya kontoret kan tas i bruk utan avbrott i arbetet.

Medarbetare på Lindome Flytt i öppningen på flyttbilen.
Medarbetare från Lindome Flytt bär utrustning vid flytt

Företagsflytt Göteborg

Du som inte bara ska flytta ett kontor, utan kanske en hel butik, verkstad, industri, eller någon annan verksamhet får självklart också hjälp med din företagsflytt i Göteborg och området runtomkring. Vi tar hand om hela flyttprojektet så att arbetet snabbt kan återgå till det vanliga. Vi gör gärna en kostnadsfri besiktning där vi kommer ut och tittar på vad som ska flyttas. Om du vill får du därefter ett fast pris på hela din företagsflytt i Göteborg så att du har full koll på kostnaderna.

Varför välja oss för kontors- eller företagsflytt?

Vi månar om våra kunder och är stolta över att så många väljer att anlita oss vid varje flytt – oavsett om det gäller kontorsflytt, företagsflytt eller bohagsflytt. Vi får ofta höra från våra kunder att de uppskattar att vi är både trevliga och transparenta, samt att vi levererar en professionell flyttupplevelse.

Några fördelar du får när du väljer att anlita oss för din företagsflytt i Göteborg:

Få gratis offert – Vi gör en kostnadsfri besiktning på plats – helt utan köptvång.

Få ett fast pris – Du får ett fast pris där allt är specificerat och garanterat utan dolda avgifter.

Minimera avbrott i arbetet – Vi anpassar företagsflytten enligt dina önskemål så att avbrott i verksamheten minimeras.

Trygg flytt till, från och inom Göteborg – Vi tar hand om din företagsflytt oavsett om den ska ske till, från eller inom Göteborg.

Mindre miljöavtryck – Vi transporterar dina saker i en bil med miljövänligare drivmedel. Dessutom anpassar vi alltid storleken på bilen så att vi kör så få kilometer som möjligt. Vi undviker också att transportera mer luft än nödvändigt.

Flera tjänster på en faktura – Vi hjälper dig med allt du behöver inför, under och efter din företagsflytt: flyttstäd, magasinering, tunga lyft, demontering, montering, packning och packmaterial.

Få full försäkring – Vi innehar alla de försäkringar och certifikat du kan förvänta dig av en professionell och pålitlig flyttfirma. Dina saker är i trygga händer hos oss – under hela företagsflytten.

Trevligt bemötande – Du är viktig för oss och vi bemöter dig alltid med respekt och lyhördhet. Alla från småföretagare till stora industrier är välkomna att anlita oss.

Avflyttningsstädning

När du lämnar en hyreslokal ska du göra en avflyttningsstädning. Har företaget funnits i samma lokaler under en längre tid kan det arbetet bli både tungt och tidskrävande. Det är mycket som ska rensas och göras rent efter företagsflytten och det kan vara skönt att slippa göra allt själv. Låt oss ta hand om din avflyttningsstädning och fokusera på din nya lokal i stället.

Sälja, skänka eller återvinna? Vi hjälper dig

Lindome Flytt erbjuder hållbar flyttning – vi rensar ut kvarvarande inventarier och skräp från lokalen när det som ska flyttas har flyttats. Vi kan även hjälpa dig med försäljning av möbler och annan utrustning. Saker som blir över, men som går att använda, skänker vi till hjälporganisationer. Övriga rester och skräp lämnar vi till återvinning på godkända anläggningar.

Få offert på kontorsflytt / företagsflytt

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig för en kostnadsfri besiktning av verksamheten som ska flyttas. Du får sedan ett prisförslag på din kontorsflytt eller företagsflytt i Göteborg, sedan väljer du själv om du vill anlita oss.

Flyttoffert

Jag är eller representerar:

Jag flyttar från:

Uppgifter om nuvarande adress:

Finns hiss?

Eventuell våning

Önskas packningshjälp?

Jag flyttar till:

Uppgifter om din nya bostad:

Finns hiss?

Eventuell våning

Önskas packningshjälp?

Jag flyttar från:

Uppgifter om nuvarande adress:

Finns hiss?

Eventuell våning

Önskas packningshjälp?

Jag flyttar till:

Uppgifter om din nya bostad:

Finns hiss?

Eventuell våning

Önskas packningshjälp?

Vi flyttar från:

Uppgifter om nuvarande adress:

Finns hiss?

Eventuell våning

Vi flyttar till:

Uppgifter om er nya adress:

Finns hiss?

Eventuell våning

Flyttoffert

F