Flyttfirma Partille

Din lokala flyttfirma i Partille sedan 1974.

Trygg flytthjälp i Partille

Vi utför alla typer av flytthjälp i Partille. Oavsett om du har mycket eller lite att flytta, hjälper vi till där det behövs. Vi har varit verksamma som flyttfirma i Partille i över 40 års tid, och har stora vana av både små och stora flyttprojekt. Vi erbjuder kostnadsfri besiktning av både bohag och företag. Dessutom får du fast pris på hela flytten. Se fram emot en trygg och skräddarsydd flytthjälp i Partille – helt på dina villkor!

Vi kan erbjuda: 

Medarbetare på Lindome Flytt i samband med en företagsflytt i Göteborg.

Tidigare kundomdömen

högsta kreditklass 2019
En hållbar flytt i Göteborg

Fler tjänster vid flytt

Bohagsflytt

Vi hjälper dig med din bohagsflytt – oavsett om du har ett litet eller stort flyttlass. Vi ser till att hela bohaget kommer fram tryggt och säkert till din nya bostad. Om du har mycket att flytta, eller om du måste flytta långt, kommer vi gärna bort och ger dig ett fast pris på flyttuppdraget. Givetvis är dina tillhörigheter fullt försäkrade under hela flytten. Behöver du hjälp med montering eller demontering, hjälper vi gärna till vid behov.

 

Kontorsflytt

Ska ditt företag byta lokaler? Då är du varmt välkommen att anlita Lindome Flytt för en kontorsflytt. Vi har hjälpt många företag genom åren med både avyttring av inventarier och återvinning av saker man inte längre behöver. Vi erbjuder både fast pris och kostnadsfri besiktning på plats. När du anlitar oss för kontorsflytt kan du känna dig trygg – vi ser till att flytten sker enligt tidplan så att avbrott i verksamheten minimeras.

Kontakt / Offert / erbjudande

Berätta kort vad vi kan hjälpa dig med