Flyttfirma Onsala

Din lokala flyttfirma i Onsala sedan 1974.

Lokal flytthjälp – Onsala

Lindome Flytt är din lokala flyttfirma i Onsala och närliggande områden. Vi har varit verksamma i branschen i över 40 år och vet vad som krävs för en lyckad flytt. Vi erbjuder pålitlig flytthjälp i Onsala och utanför – oavsett var du ska flytta ser vi till att flyttlasset kommer fram i välbehållet skick och på angiven tid. När du bokar tjänsten hos ingår besiktning på plats för att ta fram en skräddarsydd offert. Dessutom erbjuder vi alltid fasta och förmånliga priser – så att du vet vad slutkostnaden hamnar på. När du bokar flytthjälp i Onsala hos oss på Lindome Flytt kan du vara säker på att resultatet blir precis så som du vill ha det. Varmt välkommen att fylla i formuläret nedan.

Medarbetare på Lindome Flytt i samband med en företagsflytt i Göteborg.

Omdömen från tidigare flyttuppdrag

Övriga flyttjänster

Flyttstäd

Lindome Flytt erbjuder även flyttstädning i Onsala, så att du kan lämna din gamla bostad i perfekt skick och med gott samvete. Vårt erfarna team av professionella städare kan ta hand om allt från grundlig dammsugning och rengöring av golv till noggrann rengöring av kök och badrum. Vi erbjuder en flexibel och anpassningsbar flyttstädningstjänst som gör att du kan slappna av och lita på att din gamla bostad lämnas i toppskick. Boka flyttstäd i Onsala hos Lindome Flytt!

Bohagsflytt

Kontorsflytt

En flytt kan vara allt från några möbler – till ett helt lägenhetskomplex. Vi hjälper dig oavsett om du har ett litet eller stort flyttlass. För att kunna ge korrekt offert på uppdraget måste vi veta exakt hur omfattande projektet är. Om du har mycket att flytta, eller du måste flytta långt, kommer vi därför gärna hem till dig och ger dig ett fast pris på hela flyttuppdraget.

Hos oss kan du enkelt boka kontorsflytt i Onsala när det är dags för ett kontorsbyte. Inför en sådan flytt är det mycket som behöver detaljplaneras för att allt ska flyta på så smidigt som möjligt. När du anlitar oss på Lindome Flytt tar vi hand om hela flyttprojektet åt dig så att du istället kan fokusera på att komma tillrätta i ditt nya kontor.   

Flyttstäd

Kontakt / Offert / erbjudande

Begär en kostnadsfri offert genom att lämna dina uppgifter nedan.