Bra tips för att flytta

Bor du i Göteborg, Partille, Mölndal, Landvetter eller i ett närliggande område?  Då kan vi på Lindome Flytt hjälpa dig med flytten! Vi har vårat huvudkontor i Lindome och kan hjälpa dig med de mesta relaterat till flytten.

Magasinering?

När du flyttar kommer du snabbt att upptäcka att du kanske har mer flyttgods än vad du först trodde. Då kan det vara smart att hyra ett lager så att du kan sätta dina möbler, flyttlådor och prylar i mellan. Vi har lösningar som passar alla behov, med både kort och lång lagringstid.

Välj en flyttfirma som driver lagligt

Med olaglig menas att de inte är registrerade och godkända i företagsregistret, vilket är ett krav om man önskar att driva med flytttjänster. Det innebär att de kan driva svart, undvik skatter och moms och använda mycket billigt och olagligt arbete. Att välja ett seriöst företag som arbetar lagligt har flera fördelar. Bland annat så får du bättre garantier och försäkringar, möjlighet att använda RUT-avdrag.

Behöver du hjälp med flytten?

Låt oss vara din flyttfirma i Göteborg och ta hand om den stressen en flytt  kan orsaka. Vi vet att det känns stressigt att packa, flytta och flytta tvätten. Vårt mål är att hitta bra lösningar för både individer och företag som ska flytta i Göteborg, Partille, Mölndal kommun och de lokala städer, och förorter runtomkring. När du väljer Lindome Flytt kan du känna dig trygg och nöjd med att du har valt en av Göteborgs äldsta och pålitliga flyttfirmor!

Lindome Flytt bistår med flytthjälp och erbjuder följande tjänster:
Företagsflytt
Kontorsflytt
Bohagsflytt
Magasinering
Flyttstädning

Om du har några frågor relaterade till detta kan du kontakta oss direkt på våran hemsida.

Lämna en kommentar