Pianoflytt Göteborg

över 40 års erfarenhet av att flytta piano

[cp_popup display="inline" style_id="101" step_id = "1"][/cp_popup]

Flytta piano och flygel Göteborg

Anlita oss när du behöver flytta piano eller flygel i Göteborg med omnejd! Att genomföra en pianoflytt utan rätt kunskap kan rakt av vara livsfarligt. Det kan vara lockande att göra arbetet själv för att kunna spara in några kronor men kostnaderna kan vara högre än du tror, både ekonomiskt och hälsomässigt.

En pianoflytt i Göteborg en ordentlig utmaning och en krävande process om du inte har rätt utrustning samt erfarenhet. Det kräver styrka, rätt lyftteknik och ett gott balanssinne för att pianoflytten ska utföras med minimal risk.

Lindome Flyttningsbyrå AB har hjälpt kunder att flytta piano och flygel i Göteborg ända sedan 1974. Välj oss så undviker du skador – både på dig själv, bostaden och pianot.

Pianoflytt göteborg
högsta kreditklass 2019
En hållbar flytt i Göteborg

Offert på trygg pianotransport Göteborg

Här kan du ta in ett pris på pianotransport i Göteborg och närliggande orter.

Innan vi kan ge dig ett exakt pris för din pianoflytt behöver vi följande information.

1. Pianots eller flygelns märke och storlek (gärna estimerad vikt om du vet)

2. Antal trappor och eventuella hinder

3. Finns det hiss?

Om du har beställt en bohagsflytt från oss så är det viktigt att du informerar oss om ett piano ska flyttas i förväg eftersom det kräver noggrann planering. Vi hjälper dig med pianotransport i Göteborg med omnejd.

Specialkompetens

Som vi har nämnt tidigare är erfarenhet och rätt kunskap är två viktiga egenskaper som behövs för att utföra denna typ av lyft. De som utför pianoflytten hos oss har specialkompetens och har flera års erfarenhet att göra dessa typer av lyft. Eftersom att Lindome Flytt är kvalitetsmedvetna och lösningsorienterade, kan du lita på uppdraget blir utfört perfekt in i minsta detalj. Efter över 45 år inom flyttbranschen har vi lärt oss att kvaliteten på våra tjänster är avgörande för våra kunder.

Övrig tunghantering

Vi erbjuder även flytt av andra tunga föremål. Det kan röra sig om ett kassaskåp, vapenskåp, arkivskåp, stora skärmar etc. Lindome Flytt utför all slags tunghantering och har både erfarenheten, kompetensen och utrustningen som krävs.

Flytta piano – pris

Vill du veta vad det kostar att transportera din flygel eller pianot? Skicka då in din förfrågan om att flytta piano. Prisförslag får du av oss inom 24 timmar.