Flyttfirma Härryda

Erfaren flyttfirma i Härryda sedan 1974.

Flytthjälp Härryda​

Står du inför en flytt ska du kontakta oss på Lindome Flytt. Vi har verkat som flyttfirma i Härryda i över 40 års tid. Hos oss får du hjälp med alla typer av flytthjälp, och vi ser till att dina tillhörigheter fraktas tryggt och säkert till din nya bostad. När du anlitar oss för flytthjälp i Härryda kommer vi ut till dig och genomför en kostnadsfri besiktning, oavsett om det gäller bohag eller företag. Få en trygg och säker flytt anpassad efter dina önskemål hos Lindome Flytt!

Medarbetare på Lindome Flytt i samband med en företagsflytt i Göteborg.

Omdömen från tidigare flyttuppdrag

kontorsflytt i kungälv

Kontorsflytt i Härryda

Att flytta ett kontor i Härryda med Lindome Flytt är enkelt och smidigt. Vi har över 50 års erfarenhet av företagsflyttar och tar hand om allt från nedmontering och paketering till transport och uppmontering av kontorsmöbler och utrustning. 

Vårt team ser till att flytten går smidigt, så att din verksamhet kan fortsätta utan avbrott. Du får en gratis besiktning och ett fast pris utan dolda avgifter, vilket ger dig full kostnadskontroll. Lindome Flytt gör din kontorsflytt i Landvetter så enkel och stressfri som möjligt.

Bohagsflytt / Privatflytt i Härryda

Lindome Flytt är din pålitliga partner för alla typer av privat- och bohagsflyttar i Härryda. Vår expertis och erfarenhet säkerställer en enkel flyttprocess, oavsett omfattning. Vi förstår att varje flytt är unik och anpassar våra tjänster efter dina specifika behov. Vårt team av professionella flyttare hanterar dina ägodelar med största omsorg, från noggrann packning till säker transport och uppackning. Med Lindome Flytt kan du känna dig trygg i att ditt hem och dina värdefulla tillhörigheter är i goda händer.

privatflytt i kungälv göteborg

Flyttfirma Härryda - fler tjänster

Flyttstädning

Det brukar vara välkommet att vi ordnar med flyttstäd. Möbler och utrustning som du inte längre behöver eller inte vill ha längre kan vi hjälpa dig att återvinna eller skänka bort. Därefter ser vi till att lokalen eller bostaden blir ren och uppfyller alla krav för ett ordentligt flyttstäd.

Magasinering

Vi erbjuder även magasinering i Härryda, eller närmare bestämt i utkanten av Göteborg, där vårt stora lager ligger. Med hög säkerhet, fräscha lokaler och ordentliga förvaringslådor kan vi erbjuda dig riktigt trygg och bra magasinering i Göteborg till ett bra pris – läs gärna mer om hur.

Pianoflytt

Utöver flytthjälp erbjuder vi även att ta hand om pianoflytt i Härryda. Lindome Flytt har lång erfarenhet av att flytta pianon och flyglar i alla storlekar och viktklasser. Vi har rätt typ av kunskap och utrustning för att utföra tunga lyft med varsam hantering. Läs mer om vår pianoflytt här.

Material för packning

Vi erbjuder all sorts inpackning som du kan behöva vid din flytt, till exempel makulator, wellpapp, bubbelplast och flyttlådor i olika storlekar för att göra din flytt så enkel som möjligt. Det finns både möjlighet att låna och köpa kartonger inför din flytt.

Flytta 50% billigare

Vår flyttfirma hjälper dig som kund med RUT-avdraget. Eftersom arbetskostnaden i samband med flytt är berättigad till RUT-avdrag betyder det att packning, demontering, bärhjälp, uppackning och flyttstädning går att göra avdrag för. Vi sköter ansökan åt dig blir, det godkänt betalar du endast halva kostnaden av ursprungligt pris. Läs mer om RUT-avdrag hos Skatteverket.

Kontakt / offert / erbjudande