Flyttfirma Askim

Vi har över 40 års erfarenhet av privatflyttar och bohagsflyttar i Askim.

Professionell flyttfirma i Askim

Står du inför en flytt kan vi på Lindome Flytt erbjuda dig den perfekta lösningen. Vi är en erfaren och trygg flyttfirma i Askim och omkringliggande områden. Hos oss kan du få hjälp med all slags flytthjälp i Askim, oavsett om du planerar en stor eller liten flytt. Dessutom erbjuder vi kostnadsfri besiktning och fast pris på hela uppdraget. Genom att anlita Lindome Flytt kan du känna dig trygg – vi har allt som behövs för att göra flytten smidig och säker.

Läs mer om vilka flyttjänster i Askim vi erbjuder eller kontakta oss för att boka in ett besök. Varmt välkommen med din förfrågan!

Medarbetare på Lindome Flytt i samband med en företagsflytt i Göteborg.

Omdömen från tidigare flyttuppdrag​

kontorsflytt i kungälv

Kontorsflytt i Askim

Vi hjälper även företag med kontorsflytt i Askim. Inför ett kontorsbyte finns det mycket som behöver planeras. Vi tar hand om hela flyttprojektet – så att ni i lugn och ro kan komma tillrätta i era nya lokaler. Du väljer helt själv vilka delar vi ska hjälpa till med, exempelvis maskinsflytt, flyttstäd eller montering. För att inga viktiga delar i projektet ska missas, kommer vi ut till dig och gör en fullständig besiktning av din verksamhet. Vi erbjuder dessutom fast pris på hela projektet. Kontakta oss idag!

Bohagsflytt / Privatflytt i Askim

Lindome Flytt är din pålitliga partner för alla typer av privat- och bohagsflyttar i Askim. Vår expertis och erfarenhet säkerställer en smidig flyttprocess, oavsett omfattning. Vi förstår att varje flytt är unik och anpassar våra tjänster efter dina specifika behov. Vårt team hanterar dina ägodelar med största omsorg, från noggrann packning till säker transport och uppackning. Med Lindome Flytt kan du vara trygg med att ditt hem och dina tillhörigheter är i goda händer.

privatflytt i kungälv göteborg

Flyttfirma Askim - fler tjänster

Flyttstädning

Flyttstäd kan vara ett tungt och tidskrävande moment, som tar mycket tid från annat. Under flytten kan det därför vara skönt att även få hjälp med städning av lokalen eller bostaden du lämnar. Vi på Lindome Flytt erbjuder professionell flyttstädning i Askim, där vi tar hand alla delar som ingår i projektet. Då kan du frigöra tid och lägga onödig stress åt sidan. Vi säkerställer att bostaden blir ordentligt rengjord, så att den lämnas i rent och fräscht skick tills att nästa person flyttar in. Läs mer om vår flyttstädning i Göteborg.

Magasinering

Vi erbjuder även magasinering i Askim, eller närmare bestämt i utkanten av Göteborg, där vårt stora lager ligger. Med hög säkerhet, fräscha lokaler och ordentliga förvaringslådor kan vi erbjuda dig riktigt trygg och bra magasinering i Göteborg till ett bra pris – läs gärna mer om hur.

Tunga lyft

Behöver du hjälp med tunga lyft vid flytten? Vår flyttfirma kan göra din flytt lättare genom att ta hand om de tunga sakerna åt dig. Vi har både erfarenhet och rätt utrustning för att säkert flytta möbler, kassaskåp och pianon. Låt oss sköta de tunga lyften så att du slipper skada dig.

Material för packning

Vi erbjuder allt du behöver för packningen vid din flytt. Det inkluderar makulator, wellpapp, bubbelplast och flyttlådor i olika storlekar för att göra flytten smidigare. Du kan både låna och köpa kartonger hos oss.

Flytta 50% billigare

Vår flyttfirma i Askim hjälper dig som kund med RUT-avdraget. Eftersom arbetskostnaden i samband med flytt är berättigad till RUT-avdrag betyder det att packning, demontering, bärhjälp, uppackning och flyttstädning går att göra avdrag för. Vi sköter ansökan åt dig, blir det godkänt betalar du endast halva kostnaden av ursprungligt pris. Läs mer om RUT-avdrag hos Skatteverket.

Kontakt / Offert / erbjudande

Berätta kort vad vi kan hjälpa dig med