Företagsflytt

Kontorsflytt för stora och små företag

Välkommen till oss när du ska flytta. Vi erbjuder kontorsflytt som passar alla typer av företag vare sig du bedriver en stor verksamhet eller lite mindre.

Hör av dig till oss när du behöver bemanning vid tillfälligt produktionsstopp. Vi erbjuder personaluthyrning för flyttstäd och magasinering för såväl långvarig som kortvarig förvaring. Vår terminalverksamhet ligger i Mölndal där kunder från Göteborg, Kungsbacka, Mölnlycke och Landvetter förvarar sina tillhörigheter. Företagets egendom förvaras i täta flyttboxar som försäkrar att inget kommer till skada.

Inom vår verksamhet finns chaufförer, expressarbetare, packmästare och lagerpersonal som säkerställer att flytten är trygg från packning, lastning, flyttstädning till magasinering och slutligen lämning på ny adress.

Mer än bara en flyttfirma

Lindome Flyttningsbyrå är ett miljöcertifierat företag som jobbar för att minska miljöpåverkan. Vi bidrar med detta genom att bland annat köra våra fordon på miljövänlig biodiesel och lämna skräp på godkända återvinningsstationer.

Företaget har varit verksam inom flyttbranschen i över 40 år. Med en och samma ägare i täten har detta medfört fast personal som besitter lång yrkeserfarenhet. Vi flyttar alla typer av företag och erbjuder försäljning av packmaterial- för en enklare flytt. 

Packmaterial som underlättar flyttningen

Letar du efter lådor av hög kvalitet inför flytten? Du har kommit helt rätt. Lindome Flyttningsbyrå har allt du kan tänkas behöva inför adressbytet. Vi säljer diverse packmaterial som flyttlådor, flyttgarderober, silkespapper och bubbelplast. Gällande kartongerna kan ni välja att antingen köpa eller hyra dessa.

Stryktåliga kartonger som tål att hanteras

Fördelen med att köpa eller hyra flyttmaterial från oss är att kartongerna är tåliga och håller högre kvalitet än de som vanligtvis går att hitta i butik. Anledningen till detta beror på att materialet består av tredubbel wellpapp och är anti-glid behandlat. Det underlättar flytten för såväl företagets anställda som våran flyttpersonal. Kartongerna finns i tre olika mått.

Det blir enklare att använda packmaterial från oss. Det lönar sig i längden eftersom ni slipper att åka och hämta materialet själva – Vi kör det direkt till dörren.

Varför anlita oss för kontorsflytt

Vi flyttar alla typer av företag över hela Göteborg med omnejd. Du kan höra av dig till oss oavsett vilka behov ni har. Vi besiktar utan kostnad och lämnar offert basera på era behov. Vi står till tjänst under hela processen, om så önskas, för komplett flytthjälp. Kontakta oss när ditt företag söker en flyttfirma i Göteborg, Mölndal, Mölnlycke eller Kungsbacka.

Privat formulär

DINA UPPGIFTER

Vi behöver veta var du bor någonstans för att kunna ger dig en mer exakt offert.

PrivatpersonFöretagUPPGIFTER OM DIN NUVARANDE BOSTAD

LägenhetRadhusVillaKontorMagasinAnnat
JaNej
JaJa, enbart porslinNej

UPPGIFTER OM DIN NYA BOSTAD

LägenhetRadhusVillaKontorMagasinAnnat
JaNej
JaJa, enbart porslinNej

Vill du att vi ringer up dig


031-99 67 15
info@lindomeflytt.com

Fyll i ditt telefonnummer så ringer vi up dig