Flyttfirma Hindås

Vi har över 40 års erfarenhet av privatflyttar och bohagsflyttar i Hindås.

Erfaren flytthjälp i Hindås​

Hos Lindome Flytt kan du boka smidig flytthjälp i Hindås. Vi strävar konstant efter att göra din flytt så bekväm och bekymmersfri som möjligt. Hos oss arbetar ett professionellt team av flyttexperter som ser till att dina tillhörigheter transporteras säkert och tryggt till den nya bostaden.

Vi kan hjälpa till med allt från ned- och uppackning, förvaring, och hantering av saker du inte längre behöver. Givetvis erbjuder vi fast pris på hela flyttuppdraget. Anlita Lindome Flytt för ansvarsfull och effektiv flytthjälp i Hindås!

Medarbetare på Lindome Flytt i samband med en företagsflytt i Göteborg.

Omdömen från tidigare flyttuppdrag

Flyttfirma Hindås - fler tjänster

Flyttstädning

Att ta hand om städningen efter en flytt kan vara mycket tidskrävande och kräver ofta ett omfattande arbete. Genom att anlita oss för flyttstädning i Hindås kan du både spara tid och lätta på stressen. Vi har många års erfarenhet av flyttstädning, och vet vad som krävs för att den ska bli ordentligt och korrekt utförd. Läs mer om vår flyttstädning här.

Magasinering

Vi erbjuder även magasinering i utkanten av Göteborg, där vårt stora lager ligger. Med hög säkerhet, fräscha lokaler och ordentliga förvaringslådor kan vi erbjuda dig riktigt trygg och bra magasinering i Göteborg – läs gärna mer om hur.

Tunga lyft

Behöver du hjälp med tunga lyft vid flytten? Vi på Lindome Flytt är här för att underlätta din flytt genom att hantera de tunga och besvärliga föremålen åt dig. Vi har erfarenhet och utrustning för att säkert flytta allt från möbler till kassaskåp och pianon. Låt oss ta hand om de tunga lyften.

Material för packning

Vi erbjuder all sorts inpackning som du kan behöva vid din flytt, till exempel makulator, wellpapp, bubbelplast och flyttlådor i olika storlekar för att göra din flytt så smidig som möjligt. Det finns både möjlighet till att låna och köpa kartonger inför din flytt.

Flytta 50% billigare

Vi hjälper dig med RUT-avdraget. Eftersom arbetskostnaden i samband med flytt är berättigad till RUT-avdrag betyder det att packning, demontering, bärhjälp, uppackning och flyttstädning går att göra avdrag för. Vi sköter ansökan åt dig, blir det godkänt betalar du endast halva kostnaden av ursprungligt pris. Läs mer hos Skatteverket.

Kontakt / offert / erbjudande