Flyttfirma Landvetter

Din flyttfirma i Landvetter sedan 1974.

Flyttfirma Landvetter - Pålitlig flytthjälp

Varmt välkommen till en pålitlig flyttfirma i Landvetter! Lindome Flytt har över 40 års erfarenhet av att bistå med flytthjälp i Landvetter. Vi är alltid redo att stå till tjänst när du står inför en flytt. Oavsett uppdragets omfattning, ser vi till att dina saker flyttas säkert och tryggt till den nya bostaden. Självklart erbjuder vi fast pris och en icke-bindande offert på hela flytten. I vår flytthjälp i Landvetter ingår bland annat:

Medarbetare på Lindome Flytt i samband med en företagsflytt i Göteborg.

Omdömen från tidigare flyttuppdrag

kontorsflytt i kungälv

Flyttfirma Landvetter - Kontorsflytt

Att genomföra en kontorsflytt i Landvetter med Lindome Flytt innebär en effektiv process. Med över 50 års erfarenhet inom företagsflyttar erbjuder vi heltäckande tjänster som inkluderar demontering, paketering, transport och återmontering av kontorsutrustning. Vårt erfarna team hanterar allt från möbler och datorer till skärmar och konferensrum, vilket garanterar en snabb och smidig flytt.

För att säkerställa full kontroll över kostnaderna får du en kostnadsfri besiktning och en fastpris offert utan dolda avgifter.

Lindome Flytt anpassar sina tjänster efter dina specifika behov, vilket gör att din kontorsflytt i Landvetter blir så stressfri som möjligt.

Flyttfirma Landvetter - fler tjänster

Flyttstädning

När du anlitar oss för flytthjälp har du även möjlighet att boka till flyttstädning i Landvetter. Att flyttstäda är ett tungt och tidskrävande moment. Genom att överlåta flyttstädet till oss kan du fokusera på att komma till rätta i din nya bostad. Luta dig tillbaka och låt oss utföra din flyttstädning i Landvetter!

Magasinering

Om du behöver hjälp med flytt, transport eller magasinering i Landvetter, kan du vända dig till oss på Lindome Flytt. Vi har ett stort och väl underhållet lager i Mölndal där vi kan magasinera allt från möbler, bohag och inventarier. Vi ser till att allt blir noggrant packat och skyddat, och vi tar även hand om transporten åt dig.

Om du har saker som du vill bli av med kan vi hjälpa dig att skänka dem till välgörenhet eller återvinning. Vissa inventarier kan vi också hjälpa dig att sälja. När du väljer Lindome Flytt för magasinering och flytthjälp i Landvetter kan du få tid över att fokusera på att fixa din nya bostad eller lokal, medan vi tar hand om resten.

Pianoflytt

Har du en flygel eller ett piano som behöver flyttas till ditt nya boende? Hör av dig till oss så hjälper vi dig med din pianoflytt i Landvetter! Vi har lång erfarenhet av att flytta orglar, flyglar och andra otympliga föremål. Med rätt utrustning och lyftteknik ser vi till att flytta tunga saker utan risk för skador. Du kan läsa mer om vår pianoflytt i Göteborg här.

Material för packning

Vi erbjuder all sorts inpackning som du kan behöva vid din flytt, till exempel makulator, wellpapp, bubbelplast och självklart flyttlådor i olika storlekar för att göra din flytt så smidig som möjligt. Det finns både möjlighet till att låna och köpa kartonger inför din flytt.

Flyttfirma Landvetter - flytta 50% billigare

Vår flyttfirma hjälper dig som kund med RUT-avdraget. Eftersom arbetskostnaden i samband med flytt är berättigad till RUT-avdrag betyder det att packning, demontering, bärhjälp, uppackning och flyttstädning går att göra avdrag för. Vi sköter ansökan åt dig, blir det godkänt betalar du endast halva kostnaden av ursprungligt pris. Läs mer hos Skatteverket.

Kontakt / offert / erbjudande

Har du frågor kring vår flytthjälp i Landvetter? Hör av dig till oss så återkommer vi med ett prisförslag inom kort!